menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 3.02a 0ong

Bouwnummer 3.02a 0ong - LELYSTAD

Wil je ook wonen op een toplocatie? Dan is dit appartement geschikt voor jou! Dit 2 kamer appartement van circa 65 m2 beschikt over een slaapkamer, Living met een inpandige serre, zomer en winter is dat Lees meer
Koopsom:

€ 210.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 0320-281800Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Wil je ook wonen op een toplocatie? Dan is dit appartement geschikt voor jou!
Dit 2 kamer appartement van circa 65 m2 beschikt over een slaapkamer, Living met een inpandige serre, zomer en winter is dat heerlijk genieten!!!
Indeling van het appartement:

Hal, berging met technische ruimte, tweede berging, toilet, slaapkamer, badkamer waar de wma zich bevind, LIVING met inpandige serre. Het appartement beschikt volledig over vloerverwarming met uitzondering van het toilet. Het appartement wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk maar exclusief een keuken. Deze kunt je naar eigen smaak inrichten. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en een extra berging op de begane grond.

In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. Het ontwerp is gebaseerd op de pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twist.
In Batavia Haven woon je aan de kust, met uitzicht over het Markermeer en met alle voorzieningen nabij. Op de begane grond vind je diverse horecagelegenheden.

Kortom: Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.


Een fantastische plek om te wonen aan het Markermeer.www.woneninbataviahaven.nl

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 3.02a 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-281800

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten