menu
Inloggen

Aankoopmakelaar helpt jouw woning te vinden

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? 

Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod

Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 

Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Daarom een afspraak maken met onze aankoopmakelaars:

  • Een groot netwerk
  • Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod
  • Strategische onderhandelingen
  • Goede afstemming aan- en verkoop
  • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM

 

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033