menu
Beschikbaar
vanaf € 430.000 v.o.n.
Almere
3 woningtypes
8 woningen

Zicht op Duin

Laatste kans wie op zoek is naar een appartement 130 m² met XXXL terras.

Comfortabel wonen doe je in Zicht op Duin, een luxe, kleinschalig appartementencomplex van 8 riante appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Opvallend zijn de hoge raampartijen, waardoor je optimaal profiteert van het daglicht en prachtige vergezichten over het duingebied en het water. Alle woningen zijn gelijkvloers en hebben 2 ruime slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren tussen de 108 m2 en 130 m2.

Alles bij de hand in Zicht op Duin
Er valt veel te ontdekken in Zicht op Duin. Natuurlijk, je woont hier dicht bij het water van het IJmeer, het duingebied en het strand van Almere. Dat op zich draagt al bij tot het vergroten van je woonplezier. Praktisch naast je woning bevindt zich een supermarkt. Ideaal als je boodschappen moet doen. In de buurt is ook een huisartsenpost en je bent heel erg dicht bij NS-station Almere Poort. Met de trein of de auto, via de A6, ben je zo in Amsterdam of ’t Gooi. En door de goede busverbinding zijn de andere delen.

Riante woonkamer, veel hoge raampartijen
De royale living biedt ruimte aan bijvoorbeeld een lekkere lounge- of hoekbank van formaat tot een 8-persoons keukentafel. In de leefkeuken wordt niet alleen gekookt, maar kun je ook lekker ontspannen met je gezin of vrienden. De vele hoge raampartijen zorgen voor een natuurlijk verlichte woning. De schuine wanden geven de woonkamer en slaapkamers een speels accent. In de master bedroom heb je een dubbele wastafel.

Lekker dichtbij duin en strand
De appartementen van Zicht op Duin komen aan de Adriaen Blockstraat. Vanuit je woning is het slechts enkele minuten lopen naar het duingebied van Almere, een aantrekkelijk wandelen recreatiegebied. Heerlijk om hier even je benen te strekken, met de hond te wandelen, lekker met je blote voeten door het zand van Almeerderstrand te lopen of even rond te kijken in de jachthaven van Marina Muiderzand.

Waar wil jij wonen?
Zicht op Duin telt 8 riante appartementen. Elk appartement heeft een balkon op het zuidwesten. Hier kun je ’s avonds lekker lang van de zon genieten. De appartementen op de begane grond beschikken over een tuin. Op de top floor van Zicht op Duin kun je buitenom langs je woning lopen en geniet je van het mooie uitzicht over het water en de omgeving. Wat heeft jouw voorkeur?

Foto's

Downloads

Vragen? Madeleine van Rijn kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Zicht op Duin

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere