menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 445.000 v.o.n.
Biddinghuizen

De 12 Erven

De bouw van het project De 12 Erven is gestart!!!

BOERDERIJ- & SCHUURWONINGEN IN DE GRAAFSCHAP, BIDDINGHUIZEN
De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis en altijd wel iets te beleven. In het nieuwbouwproject “De 12 Erven” brengen we die nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. In De Graafschap in Biddinghuizen worden op ruime kavels twaalf woningen gebouwd aan de Erve Brooks. Acht schuurwoningen en vier boerderijwoningen. Een bijzondere mix van de charme van toen en het comfort van nu.

Iedere woning van De 12 Erven voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo wordt de woning volledig gasloos gebouwd en uitstekend geïsoleerd. Een water/ water warmtepomp met bodemlus zorgt er in combinatie met vloerverwarming voor dat je altijd een aangenaam binnenklimaat in de woning hebt. In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier een paar graden koelen. Standaard zitten er zonnepanelen op de woning om de energielasten te verlagen.

4 Boerderijwoningen
De boerderijwoningen doen, zoals de naam al aangeeft, denken aan de oude boerderijen van het Hollandse platteland. Kenmerkend zijn de grote kap en lage gootlijn met gedetailleerde afwerking. De vier boerderijwoningen hebben een gespiegelde indeling, zodat je kunt kiezen uit een straatgerichte woonkamer of een tuingerichte woonkamer.

8 Schuurwoningen
De grote boerenschuren dienden vroeger als opslagplaats voor hooi, gewassen of landbouwwerktuigen. De schuurwoningen van ‘De 12 Erven’ hebben gevels met een vriendelijk metselwerk van verschillende tinten grijze baksteen. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, samen met een berging en een extra ruimte die gebruikt kan worden als hobby- of werkkamer.

Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Woningtypes

Boerderijwoning

vanaf € 485.000 v.o.n.
Biddinghuizen

Schuurwoning

vanaf € 445.000 v.o.n.
Biddinghuizen

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in De 12 Erven

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: