menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 340.000 v.o.n.
Almere

Columbus Poort

36 luxe appartementen verdeeld over 2 gebouwen, fraai gelegen in het Cascadepark in Almere Poort !

DE BOUW IS GESTART!

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, kijk snel op de website van Columbus Poort voor alle informatie en de beschikbaarheid. wonenincolumbuspoort . nl

GROEN WONEN, IN DE STAD, AAN HET CASCADEPARK.
De perfecte balans tussen wonen in een stedelijke omgeving met rust, ruimte en avontuur om de hoek

Ontdek je nieuwe thuishaven
Columbus Poort wordt gebouwd in het Cascadepark in Almere Poort. Hier vormen de twee luxe gebouwen, Pinta en Niña, de poort tussen het Homeruskwartier en het Cascadepark.

Twee gebouwen aan het water
36 twee- en drie kamerappartementen, verdeeld over twee gebouwen met stijl. Echte blikvangers! Met als één van de in het oog springende kenmerken de royale balkons.

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, kijk snel op de website van Columbus Poort voor alle informatie en de beschikbaarheid. wonenincolumbuspoort . nl

Als luxe schepen aan het water, verankerd in een zee van groen
Columbus Poort zijn twee, gespiegelde, gebouwen: Pinta en Niña. Als luxe schepen verankerd in een zee van groen, waarbij in het ontwerp de waterbeleving niet is uitgesloten. De ultieme waterbeleving ervaar je iets verder van huis, als je via het duinlandschap op het strand bent aangekomen en uitkijkt over het IJmeer.

DUURZAAM, ENERGIEBESPAREND, NATUURINCLUSIEF
Van alle gemakken voorzien en klaar voor later
Door middel van een korte trap of de lift kom je uit bij de entree. De entree van het gebouw bevindt zich aan de waterkant op de begane grond. Hieronder ligt de half verdiepte parkeergarage waar ruimte is voor je (elektrische)auto, scooter en/of (elektrische) fiets.

Heb je een tweede auto, dan is hier plaats voor op de nabijgelegen parkeerplaats. Bevindt jouw appartement zich hoger in het gebouw, neem je direct de lift naar boven.

Werelds wonen met oneindig veel mogelijkheden
36 twee- en drie kamerappartementen, verdeeld over twee gebouwen met stijl. Echte blikvangers! En stap je de deur uit, dan vormen vlonders en rietkragen een natuurlijke overgang van het water naar de gebouwen.

Rijke bloeiende beplanting versterken de biodiversiteit in het park en geven de gebouwen extra kleur en uitstraling. Door een doordachte opzet geniet je optimaal van de buitenruimte én je privacy.

Woningtypes

Type B

vanaf € 449.000 v.o.n.
Almere

Type A

vanaf € 491.000 v.o.n.
Almere

Type C

vanaf € 459.000 v.o.n.
Almere

Type D

€ 340.000 v.o.n.
Almere

Type E

€ 517.500 v.o.n.
Almere

Type F

vanaf € 462.500 v.o.n.
Almere

Type G

vanaf € 509.000 v.o.n.
Almere

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Columbus Poort

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: