menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 277.000 v.o.n.
Dronten

Paint it Green

De toewijzing is inmiddels geweest. Op dit moment hanteren wij een reservelijst!

Nieuwbouwproject Paint it Green! Groen wonen in Dronten West.

In Dronten West zullen 22 rijwoningen aan de Rembrandt van Rijnstraat in de nieuwe wijk Het Palet gerealiseerd worden. De woningen zijn opgedeeld in vier blokken en in verschillende stijlen. In de woningen van de buitenste twee blokken zit veel variatie. Naast de hoekwoningen hebben ook de vier tussenwoningen een andere voorzijde. Zo vallen bouwnummers 3, 5, 18 en 22 op door een afwijkende nokrichting. Alleen bouwnummers 1 t/m 11 worden op de begane grond voorzien van een uitbouw van 1,2 meter, bij de overige bouwnummers is deze optie niet mogelijk. De woningen in de middelste blokken zijn kleiner, maar bieden door de opgetrokken gevel extra ruimte op de 1e verdieping. Alle woningen worden standaard inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. De tuinen zijn op het oosten gelegen.

Paint it Green is onderdeel van “Het Palet”, een nieuwbouwwijk aan de westkant van Dronten. In 2015 begon de aanleg al van het openbaar groen en de wandelroutes in Het Palet. Als jouw woning in Paint it Green straks af is, kom je dus niet in een kale nieuwbouwomgeving maar in een mooie, groene wijk met de luxe van een moderne en gasloze woning.

Alles dichtbij
Het Palet ligt op 3 kilometer van het centrum van Dronten. Op de fiets ben je in 10 minuten tijd op het NS-station van Dronten. Van hieruit heb je een snelle spoorverbinding naar Lelystad, Almere, Kampen, Zwolle en de Randstad. Dichterbij de woningen vind je basisscholen, een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en het winkelcentrum Dronten-West, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden
+ Koopsommen vanaf €274.000,- V.O.N
+ Inclusief sanitair en tegelwerk
+ Keuze uit 5 bouwtypes
+ Het laatste nieuwbouwproject in deze wijk!

! Let op, de bouwnummers hebben de maximale verkoopprijs gekregen op funda. Op de projectwebsite Paintitgreen.nl is de prijsrange per bouwnummer zichtbaar!

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie.

Neem voor vragen contact op met de verkopend makelaars van dit project.

Woningtypes

Hoekwoning twee laags met kap

vanaf € 348.000 v.o.n.
Dronten

Tussenwoning twee laags met dwarskap

vanaf € 340.000 v.o.n.
Dronten

Tussenwoning twee laags met kap

vanaf € 333.000 v.o.n.
Dronten

Hoekwoning één laag met kap

vanaf € 284.000 v.o.n.
Dronten

Tussenwoning één laag met kap

vanaf € 274.000 v.o.n.
Dronten

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Paint it Green

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: