menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 263.750 v.o.n.
Almere

De Groene Eem-De Dol en De Vlet

11 NIEUWE BOUWNUMMERS NU BESCHIKBAAR!

Nu in verkoop: bouwnummers 264 t/m 274 vanaf € 263.750,- v.o.n.

DE DOL - ca. 44 m2 (GBO) va. € 263.750,- v.o.n.
DE VLET - ca. 57 m2 (GBO) va. € 326.750,- v.o.n.

Over… De Groene Eem
Modern wonen omgeven door groen

Aan de Goudplevierweg in Almere vind je De Groene Eem. Deze nieuwe wijk wordt ruim opgezet en een fijne mix van compacte rug-aan-rug woningen, rijwoningen en royale vrijstaande woningen. Een wijk als De Groene Eem kent zijn gelijke niet in Almere en omgeving. De straten zijn ruim, er is veel oog en aandacht voor kwalitatief groen in de wijk en de woningen zijn zo uitgevoerd dat ze naadloos in de omgeving passen. Bovendien wordt dit een wijk waar je buren geen vreemden zijn, kinderen veilig kunnen opgroeien en spelend de wereld kunnen ontdekken. Samen met je buurtgenoten in De Groene Eem kun je van alles organiseren in het buurtgebouw, de groene zones cultiveren en samen de wijk tot bloei laten komen. Niks moet, veel mag!

Wonen in Oosterwold
De Groene Eem ligt in Almere Oosterwold. Oosterwold is niet te vergelijken met andere wijken in Almere. Oosterwold wordt gekenmerkt door haar weidse opzet en rijke diversiteit aan projecten en woningen op verschillende schaal. Onder meer een continu groen landschap, stadslandbouw, gemeenschapszin en duurzaamheid staan hierin centraal.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan zolang een bouwnummer niet verkocht is. Heb je interesse? Schrijf je ook gerust in voor de bouwnummers die 'onder optie' zijn. Je schrijft je dan in voor de reservelijst. Mocht het bouwnummer van je voorkeur beschikbaar komen en jouw inschrijving is de eerstvolgende op de reservelijst, dan nemen de makelaars contact met je op.

KOM LANGS
Wanneer je een nog te bouwen nieuwbouwwoning wilt kopen, vorm je een beeld vanaf impressies, een brochure en alle andere zorgvuldig samengestelde informatie. We snappen dat het een uitdaging is. Om die reden hebben we een verkoopcentrum en een modelwoning volledig ingericht. Hier kun je uitgebreid rondlopen en de rijwoning type De Boeier (ca. 94 m2 GBO) ervaren. En omdat de bouw al in volle gang is, een deel van de straten en stoepen er al in liggen, zie je direct hoe mooi deze wijk aan het worden is.
OPENINGSTIJDEN
Woensdagen 15.00 - 17.00 uur
Vrijdagen 10.00 - 12.00 uur
In verband met jouw veiligheid en die van onze collega's is het niet mogelijk het bouwterrein en de modelwoning op eigen gelegenheid of buiten openingstijden te bezoeken.

ENERGIE
De woningen zijn extra energiezuinig en zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Het klimaat in je woning is ieder seizoen aangenaam. In de winter wordt jouw woning verwarmd door de vloerverwarming. Ditzelfde systeem zorgt voor verkoeling op warme dagen. Dankzij de uitstekende isolatie van jouw woning houdt de juiste temperatuur langer vast.

VOORZIENINGEN
In de naastgelegen wijk ‘t Groene Wold bevindt zich een winkelcentrum. Hier vind je een Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Action en verschillende buurtwinkels. De biologische supermarkt Odin bevindt zich ook op loop-/fietsafstand van De Groene Eem.

Binnen een kwartier sta je met de auto in het centrum van Almere. Een fijne stad met zowel alle grote winkelketens als charmante lokale winkels. Genieten van een heerlijke lunch of diner doe je in een van de restaurants aan het horecaplein.

In Oosterwold is ook een basisschool. Naar verwachting opent binnen enkele jaren een andere (openbare) basisschool, direct naast de wijk, de deuren. Deze heeft nu al een tijdelijke locatie naast de wijk Vogelhorst.

LEKKER NAAR BUITEN
Loop de wijk uit en je stapt zo één van de gebieden van Staatsbosbeheer in. Hier kun je naar hartenlust wandelen. Bovendien ben je op korte afstand zo in andere natuurgebieden in de omgeving. Maak een wandeling in de stadsbossen van Almere. Of pak de fiets en ga bevers spotten langs een van de vele oevers in het mooie landschap van Flevoland.

De omgeving van De Groene Eem kent ook verschillende mountainbike routes. Met een vignet op zak kun je er zo op uit voor een actieve fietsmiddag. En eenmaal thuis geniet je op de loungeset in je tuin van je heerlijke fietstocht.

NATUURLIJK SAMEN
In de Groene Eem staat ‘De vrijheid in de natuur’ voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils. Samen met je buren komt de wijk tot bloei.

Woningtypes

De Dol

vanaf € 263.750 v.o.n.
Almere

De Vlet

vanaf € 326.750 v.o.n.
Almere

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in De Groene Eem-De Dol en De Vlet

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: