menu
Beschikbaar
vanaf € 299.500 v.o.n.
Lelystad
4 woningtypes
10 woningen

Wonen in Warande

Project Wonen in Warande; Verkoop is gestart! Nog 1 villa te koop!

In uw eigen ontworpen droomhuis vrij wonen in een natuurlijke bos- en waterrijke omgeving? Wees er dan snel bij, er is nog maar één woning beschikbaar!

Realiseer samen met Bouwsaam uw woondroom in Warande in het zuiden van Lelystad, waar ruimte en groen centraal staat én u van de voorzieningen en faciliteiten van een compacte stad kunt genieten.
Het ruim opgezette Warande is een uitstekende uitvalsbasis voor wonen, werken en recreëren.

De woningen:

De vier vrijstaande woningen aan de Poelkruidstraat hebben door hun specifieke ligging een eigen ontwerp. Het zijn ruime tweelaagse woningen met een plat dak en modernistische architectuur, die goed aansluit bij de groene parkachtige omgeving. De woningen kunnen door middel van de onderstaande opties worden geïndividualiseerd.

De materialisatie is als volgt: grijs genuanceerde steen in combinatie met wit metselwerk en de verticale red cedar gevelbeschieting is specifiek voor de locatie en passend in het voorgeschreven kleurenpalet.

Ook bij deze woningen worden diverse opties aangeboden zoals een erker, uitbouw of serre aan de zij- of achtergevel om de oriëntatie te versterken en de diversiteit te vergroten.


De woningen aan de Parnassialaan, zes tweekappers, zijn duidelijk familie van elkaar, al zijn ze verschillend van hoofdvorm en expressie. Ze vormen een solide volume aan de Parnassialaan. De woningen hebben twee archetypische basisvormen als uitgangspunt: de langskap en de dwarskap. Deze basisvormen worden scherp gedetailleerd met zinken, verholen goten en muurafdekkers.

De vormen worden geaccentueerd door metselwerkkaders in verschillende afmetingen en met contrasterende kleuren. De raamdetaillering is ook specifiek, de kozijnen liggen achter het gevelmetselwerk met diepe dagkanten.

Het metselwerk heeft voor nu twee basiskleuren, beige genuanceerd (wasserstrich) en wit gecementeerd of gekeimd. Plaatselijk wordt het metselwerk verticaal verwerkt. De exacte kleuren en de keuzes hierin worden, aan de hand van het beeldregieplan, bepaald door de architect en bemonsterd. De twee kleuren worden afwisselend gebruikt als hoofdkleur en accentkleur.

Door de vrije ligging komen woningen en de sculpturale verschillen mooi tot hun recht. Het is de bedoeling om bij de verdere ontwikkeling een aantal opties aan te bieden, zoals een erker, uitbouw of serre aan de zij- of achtergevel om de oriëntatie te versterken en de diversiteit te vergroten.

Foto's

Downloads

Ja, ik heb interesse in Wonen in Warande

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: