menu
Beschikbaar
vanaf € 269.900 v.o.n.
125 - 125m²
najaar 2020 start de verkoop!

Herenhuizen

Najaar 2020 start de verkoop!

Herenhuizen met tuin
Even wat drinken, wandelen over de boulevard of uit eten: in Bataviahaven in Lelystad kan het allemaal. Aan het Markermeer is een centrum van gezelligheid ontstaan. Straks verrijst er ook een nieuw wooncomplex: Wonen in Bataviahaven. Woon jij straks in een van de negentien herenhuizen?

In de knusse woonstraten van Bataviahaven verrijzen straks geschakelde herenhuizen. Deze stadshuizen hebben drie woonlagen met plat dak, waardoor je de ruimte ook op de tweede verdieping optimaal benut. En ruimte is er volop: met vier slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken en een beschutte achtertuin is dit de ideale plek voor jouw gezin. Wil je nog meer ruimte? De woonkamer is naar eigen wens uit te breiden met een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter. Hier komen jullie thuis aan de kust.

De herenhuizen van Wonen in Bataviahaven beschikken allemaal over eigen, besloten tuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten, zuidwesten of op het noordwesten, compleet met berging. Daarachter, op de binnenplaats, vind je parkeerplaatsen op verschillende niveaus. Op die manier kun je altijd je auto kwijt én geniet je in je achtertuin van privacy. Je achterburen wonen namelijk aan de overzijde van het binnenplein.

Prijsindicatie vanaf 269.900 euro v.o.n.

In het kort:
Volop leefruimte voor het hele gezin
Wonen vlak bij de boulevard en het water
Beschutte achtertuin
Gasloos, goed geïsoleerd en onderhoudsarm
Eigen parkeerplaats

Foto's

Bekijk ook de andere types

Plattegronden

';
';
Vragen? Marc Bosboom kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Herenhuizen

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: