menu
VERKOCHT
vanaf € 322.500 v.o.n.
Biddinghuizen

Wonen aan de Wierse

Acht ruime energie neutrale twee-onder-één-kapwoningen gelegen in de nieuwbouwwijk De Graafschap te Biddinghuizen.
In nieuwbouwwijk De Graafschap woon je in een eigentijdse, kindvriendelijke buurt aan de rand van Biddinghuizen. Enerzijds geniet je van het gezellige dorpsleven, anderzijds liggen het weids polderlandschap en de zonnige veluwemeerstranden aan je voeten. De Graafschap grenst direct aan het Noaberpark, de plek om heerlijk te wandelen, te sporten en te spelen.
Naast de 8 twee-onder- één-kapwoningen bevat het project Wonen aan de Wierse ook 20 rijwoningen, die gesitueerd zijn aan weerszijden van de tweekappers. Alle 28 woningen hebben een vergelijkbare architectuur. De vorm van de kap, de wit gekeimde accenten en dezelfde steenkleur zorgen ervoor dat alle woningen in deze straat een mooie eenheid vormen.

De acht tweekappers worden energieneutraal gebouwd en inclusief luxe sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak in te laten delen. Standaard worden deze gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp met bodemlus. Aan de achterzijde op de begane grond zal standaard een uitbouw van 1.20 meter worden gerealiseerd, optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een grotere uitbouw.

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte voorzien van hangcloset, fonteintje en tegelwerk. Keukenruimte aan de achterzijde en straatgerichte woonkamer hoge ramen waardoor er veel daglicht naar binnen komt. De achterzijde is met 1,20 meter uitgebouwd en beschikt over een terrasdeur naar de tuin. Binnendoor is de aangebouwde stenen geïsoleerde berging bereikbaar waar de wasmachineaansluiting, droger en warmtepomp zijn gesitueerd. De berging beschikt over een loopdeur naar de tuin en een loopdeur naar de oprit.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van hangcloset, douchehoek, wastafel en tegelwerk.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, ruime zolderruimte waar mede door het raamkozijn in de zijgevel een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden, ruime bergruimte met opstelplaats WTW.

Bijzonderheden
* Gasloos
* Voorzien van warmtepomp met bodemlus
* Vloerverwarming
* 12 zonnepanelen
* Achtergevel begane grond uitgebouwd met 1.20 meter
* Achtertuin gelegen op het zuidoosten
* Voorzien van achterom
* Geïsoleerde berging
* 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
* Woningborg garantie- en waarborgregeling

Woningtypes

Wonen aan de Wierse B

€ 330.500 v.o.n.
Biddinghuizen
2 woningen

Wonen aan de Wierse A

vanaf € 322.500 v.o.n.
Biddinghuizen
6 woningen

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 330.500 v.o.n.
Verkocht
2
€ 322.500 v.o.n.
Verkocht
3
€ 322.500 v.o.n.
Verkocht
4
€ 322.500 v.o.n.
Verkocht
5
€ 322.500 v.o.n.
Verkocht
6
€ 322.500 v.o.n.
Verkocht
7
€ 325.500 v.o.n.
Verkocht
8
€ 330.500 v.o.n.
Verkocht

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Wonen aan de Wierse

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: