menu
VERKOCHT
vanaf € 230.180 v.o.n.
Almere

Wierdesingel

De toewijzing van het project Wierdesingel heeft inmiddels plaatsgevonden. Alle bouwnummers staan onder optie. Tevens zijn honderden reservekandidaten genoteerd. Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven.

Midden in het groen vindt u appartementengebouw Wierdesingel. Dit complex omvat 23 appartementen verdeeld over drie woonlagen. Er zijn vier verschillende type appartementen variërend in woonoppervlakte, indeling en uitzicht op het park en het water.

De appartementen in Wierdesingel zijn comfortabel, gasloos en toekomstbestendig.
De appartementen zijn zeer energiezuinig. Dit bereiken we door het gebruik van een elektrische combiwarmtepomp te combineren met goede isolatie van uw appartement en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Daar komt bij dat u met de warmtepomp uw appartement niet alleen kunt verwarmen, maar ook kunt koelen. Deze duurzame energievoorziening, bestaande uit de de combiwarmtepomp met bodemwarmtewisselaar en de zonnepanelen worden in eigendom van BES Groene Energietechnieken B.V. aangelegd. In de basis sluit u een huurovereenkomst voor duurzame energievoorziening. U heeft de mogelijkheid om de energievoorziening te kopen. Zo heeft u het hele jaar door een comfortabel huis!

Het appartementengebouw is voorzien van alle gemakken. Vanuit de ruime entree komt u in een gezamenlijke grote hal, waar voldoende ruimte is om samen te komen en uw buren te ontmoeten. Deze gezamenlijke ruime hal krijgt veel lichtinval door de lichtstraat in het dak. Op de begane grond is tevens een gezamenlijke fietsenstalling waar genoeg ruimte is om de tweewieler te plaatsen. De verdiepingen zijn bereikbaar met de ruime lift of de trap. Ook de verdiepingen zijn dus voor iedereen goed bereikbaar.

De inschrijving voor Wierdesingel kent bepaalde voorwaarden, zoals een zelfbewoningsverplichting van 5 jaar. Zie voor meer informatie de projectwebsite.

Woningtypes

Type A

€ 233.180 v.o.n.
Almere

Type B

€ 230.180 v.o.n.
Almere

Type D

vanaf € 267.180 v.o.n.
Almere

Type E

vanaf € 265.180 v.o.n.
Almere

Type F

vanaf € 261.180 v.o.n.
Almere

Type C

vanaf € 257.180 v.o.n.
Almere

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Wierdesingel

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: