menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 368.000 v.o.n.
Almere

De Kreekvelden

FASE 1: BOUW GESTART! RUIM 85% VERKOCHT

FASE 2: VERKOOP GESTART. Bekijk de projectwebsite www.dekreekvelden.nl voor alle informatie en schrijf u daar in!

In het heerlijk groene Oosterwold, in Almere wordt de verrassende woonwijk De Kreekvelden gerealiseerd. Hoe de buurt er precies uit komt te zien, bepaal je samen met je buren. Wat vast staat is dat er maar liefst 212 moderne koopwoningen komen in verschillende types en stijlen. Je vindt hier een woning met tuin waar jij je helemaal thuis voelt.

Ieder plekje heeft zijn eigen sfeer op een groene locatie waarin zelfs mogelijkheden zijn om je eigen groente te verbouwen in de moestuinen. Alle bewoners blijven namelijk gemeenschappelijk eigenaar van de openbare ruimte zoals het groen, de stadslandbouw, wegen en de ondergrond. Dit wordt geregeld door deelname aan een stichting. De woningen van het plan worden gerealiseerd volgens een op-en-top duurzaam concept. Beter voor het milieu en fijn voor je portemonnee, aangezien je maandelijkse energielasten laag uitpakken!

Je kan kiezen voor een woning in metselwerk of een woning met metselwerk en houten gevelelementen. Welke opties je hebt, verschilt per type. Hoge ramen maken het lekker licht in huis en pergola's kleden het buiten groen af. Wij ontwerpen de wijk, maar op een aantal plekken laten wij het canvas leeg. Samen met je buren bepaal je wat daar komt. Wil je dat kinderen kunnen springen over stapstenen en klauteren over boomstammen, of wil je koffiedrinken op een terras bij het buurthuis? Dat bepaal je als buurt helemaal zelf. Kortom, een ideale woonplek voor iedereen!

Wat zo fijn is aan Oosterwold? In deze duurzame wijk woon je midden in het groen terwijl je niet ver van de stad verwijderd bent! Het is een nieuw stukje Almere; helemaal gericht op de toekomst, met belangrijke voorzieningen zoals scholen en winkels vlakbij. Ook de mooiste natuurgebieden, zoals de Oostvaardersplassen vind je om de hoek. Vanuit De Kreekvelden rijd je met de auto in no-time de A6 en de A27 op richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en Amersfoort. En in jouw buurtje, waar de kreek doorheen kronkelt, de kikkers kwaken en de vogeltjes tsjilpen, is het natuurlijk altijd fijn thuiskomen!

Makelaardij van der Linden staat niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door Makelaardij van der Linden samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Woningtypes

De Kreekvelden / Kiem / 3 laags tussen

vanaf € 482.500 v.o.n.
Almere
1 woning

De Kreekvelden / Kiem / 3 laags hoek

vanaf € 510.000 v.o.n.
Almere

De Kreekvelden / Kiem / 2 laags tussen

vanaf € 368.000 v.o.n.
Almere
2 woningen

De Kreekvelden / Kiem / 2 laags hoek

vanaf € 385.000 v.o.n.
Almere

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
42
€ 368.000 v.o.n.
Verkocht
43
€ 368.000 v.o.n.
Beschikbaar
45
€ 482.500 v.o.n.
Beschikbaar

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in De Kreekvelden

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: