menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 795.000 v.o.n.
Almere

BOSS Zuid - Overgooi

Fase Zuid gaat starten op locatie!

In het eerste kwartaal van 2023 start de bouw van Boss-Zuid, en er zijn nog enkele vrij , dus de laatste kans op een Bosvilla in een prachtige omgeving.

Op locatie kunt u al een kijkje nemen, want Boss Noord , de eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen worden bijna al opgeleverd !

Zie de beschikbaarheid van de laatste woningen in Boss Zuid; ga naar de projectwebsite https://www.boss-overgooi.nl/.
Ook alle informatie is online te vinden op deze website.

WONEN IN JE EIGEN BOSS
HIER IS ALLES GROEN, GROENER, GROENST

In BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, bouwen we namelijk een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van jou en van je buren. Samen worden jullie de eigenaren van jullie eigen bosrijke resort. Hier draait alles om groen, groener, groenst!

BOSS bestaat uit drie deelgebieden: BOSS Noord, BOSS Zuid en BOSS Midden. BOSS Noord bestaat uit 32 woningen die allemaal in de eerste helft van 2021 verkocht zijn. De verkoop van 23 van de 26 woningen in BOSS Zuid is gestart, maar ook de laatste fase Boss Midden. De actuele verkoopkansen kunt u bekijken via de website van Boss.
www.Boss-overgooi.nl

Er komen diverse type woningen; kies de woning die bij jou past:

WONINGTYPE SALIX MET UITBOUW
DE COMPACTE KRACHTPATSER
De Salix is net even groter dan de Talia dankzij de fraaie zij-uitbouw. Twee grote ramen in de woonkamer en openslaande deuren in de keuken maken je woning licht en ruimtelijk. Doordat de keuken en woonkamer naadloos in elkaar overlopen wordt dit ruimtelijke gevoel extra versterkt. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

WONINGTYPE SALIX +
Nog meer leefruimte dankzij een aanbouw van 1,25 meter. Dat maakt van de Salix + een aantrekkelijke gezinswoning met volop mogelijkheden. Je kunt de extra ruime bijvoorbeeld gebruiken als speelkamer, eetkamer of als werkkamer in het bos. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een ruimte voor je wasmachine. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder met volop opslagruimte.

WONINGTYPE TILIA
EEN RUIME WONING VOOR HET GEHELE GEZIN
De Tilia is een tweelaagse woning met heerlijk ruime kamers. Dankzij de grote glaspartijen heb je vanuit elke hoek een prachtig uitzicht op je kavel; je woont letterlijk in het bos. Vanaf de centrale entree kom je in de woonkamer die vloeiend overloopt in de keuken. Op de verdieping zijn vier slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Ook is er een ruimte voor je wasmachine en droger. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder.

WONINGTYPE TILIA +
Net even groter dan de Tilia; dat is wat je mag verwachten van de Tilia +. De bosvilla is is aan de korte zijde 1.25 meter verlengd waardoor je op alle verdiepingen extra veel leefruimte krijgt. Een extra grote leef- keuken bijvoorbeeld en meer ruimte op de verdieping. Wat te denken van een extra grote master bedroom bijvoorbeeld. Of maak van e´e´n van je slaapkamers een fijne walk-in-closet. In de nok van je woning heb je nog een ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

WONINGTYPE ROBINIA
WAAR RUIMTE EN LICHT ZIJN SAMENGEBRACHT IN EEN WONING
Deze extra ruime woning is standaard voorzien van een geweldig uitgebouwde en hoge woonkeuken die doorloopt tot het dak; voor een ultieme ruimtelijke beleving. Dankzij de grote glaspartijen en mooie zichtlijnen geniet je optimaal van je kavel. Aan de voorzijde is deze woning voorzien van een inpandige bijkeuken en een (werk)kamer. Vier slaapkamers, een grote badkamer en een ruime vliering maken je woning helemaal compleet.

WONINGTYPE ROBINIA +
Door de extra aanbouw van 1, 25 meter is de Robinia + met recht een zeer royaal gezinshuis waarin je alle kanten op kunt. De grote leefkeuken en extra werk- of slaapkamer op de begane grond zijn natuurlijk al geweldig. De extra ruimte op de verdieping zorgt ervoor dat je naast vier slaapkamer ook een wellnessruimte met sauna kunt maken in combinatie met je badkamer. Boven deze verdieping heb je nog een ruime bergzolder voor al je spullen.

WONINGTYPE PRUNUS
Wat een licht en wat een ruimte biedt woningtype Prunus. Het is het enige woningtype met drie volwaardige verdieping en met daarboven nog een ruime bergzolder. Standaard heeft de woning vijf slaapkamers die uiteraard ook dienst kunnen doen als werkkamer, speelkamer of hobbykamer. Ook op de begane grond tref je een extra kamer aan naast de zeer royale woonkeuken en fijne woonkamer. Wat een geweldige woning!

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in BOSS Zuid - Overgooi

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: