menu
Beschikbaar
vanaf € 236.950 v.o.n.
Biddinghuizen
5 woningtypes
13 woningen

Nieuwbouwproject 't Heem

In plan De Graafschap te Biddinghuizen worden zeer ruime en luxe afgewerkte 2-onder-1-kapwoningen en 7-onder-1-kap woning gerealiseerd. De fraaie architectuur biedt in alle woningen een breedte van maar liefst 6,20 meter binnenmaats. Alle woningen worden middels hoogwaardige materialen zeer luxe afgewerkt!! De woningen zijn zo compleet dat er in principe geen meerwerk nodig is. De woningen zijn zelfs voorzien van een luxe woonkeuken. Ook zijn alle woningen standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond. De 2-onder-1-kap woningen hebben een berging.

Begane grond: entree met ruime hal voorzien van meterkast en garderobe, toiletruimte met standaard hangcloset en fonteintje. De hal biedt via een deur in houten kozijnen toegang tot de straatgerichte woonkamer alsmede toegang tot woonkeuken. De ruime keuken is standaard gesitueerd onder de trap en voorzien van inbouw apparatuur. Aansluitend bevindt zich de eethoek en beschikt over dubbele openslaande deuren, waardoor de eethoek veel lichtinval heeft en zicht op de tuin biedt. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een houten dichte bordestrap met extra raampartij.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie mooie slaapkamers en een ruime vide, waar u een werkplek of speelplek van kan maken. De standaard luxe uitgeruste badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en 2e hangcloset. Onder de trap bevindt zich de technische ruimte.

Tweede verdieping: vaste trap naar de zolder. Hier bevinden zich de wasmachine- en drogeraansluiting. Het realiseren van een extra kamer is hier mogelijk.

Kenmerken "Project ‘t Heem":
- Hoogwaardige energiezuinige woningen
- Aangesloten op het centrale warmtenet
- Voorzien van zonnepanelen
- Standaard uitvoering is compleet en luxueus (in principe geen meerwerk nodig)
- Hardhouten binnendeurkozijnen met rvs deurbeslag
- Hangclosets, luxe tegelpakketten, thermostatische douchekraan, wastafelafvoer in de wand weggewerkt
- Openslaande deuren in de achtergevel
- Vloerverwarming begane grond
- Hoogwaardige kwaliteit met warme kleur gevelsteen, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren.

Alle luxe is standaard waardoor dit in uw hypotheek meegenomen kan worden!
Koopsom rijwoning vanaf € 236.950,- v.o.n
Koopsom 2-onder-1-kap vanaf € 324.950,- v.o.n

De nieuwe wijk "De Graafschap" is zeer ruim van opzet, beschikt reeds over veel groen, riante speelvoorzieningen en op korte afstand een winkelcentrum, basisscholen, gezondheidscentrum, kinderopvang, openbaar vervoer, een openluchtzwembad en diverse sportverenigingen.

Interesse?? Neem contact op met Makelaardij Van der Linden.

Ja, ik heb interesse in Nieuwbouwproject 't Heem

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen:


Het team van Van der Linden Dronten