menu
BESCHIKBAAR
Nog niet bekend
Almere

New Brooklyn

NEW BROOKLYN IN ALMERE!

Veld A1 is succesvol verkocht! Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereiding van de volgende fasen. Het aanbod in de volgende fase zal bestaan uit:

Eengezinswoning vierlaags van 175 – 185 m² vanaf circa € 530.000,- vrij op naam
Maisonnettes van 90 – 105 m² vanaf circa € 335.000,- vrij op naam
Appartementen van 70 – 80 m² vanaf circa € 280.000,- vrij op naam
Appartementen van circa 50 m² vanaf circa € 220.000,- vrij op naam

Omdat New Brooklyn Almere nog volop in ontwikkeling is, kunnen de woninggroottes en daarmee ook de richtprijzen nog wijzigen. Meld je aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en je ontvangt bericht zodra we meer nieuws hebben over de woningen die in verkoop gaan.

New Brooklyn in Almere is een nieuwe wijk voor mensen die houden van de stad, van een café op loopafstand, van boodschappen doen om de hoek en van reuring om zich heen. Die gemakkelijk de trein of auto pakken naar Amsterdam. Wonen in een echt gaaf huis geïnspireerd op de woningen in New Brooklyn, dat ruimte biedt voor een dynamische levensstijl in een stedelijke sfeer en daar hoort natuurlijk ook groen bij.

De ligging van New Brooklyn is ideaal. Op nog geen 10 minuten fietsen heb je natuur en strand zoals Pampushout, Kromslootpark, Almeerderstrand en het Zilverstrand. Station Almere Poort ligt naast New Brooklyn. Vanaf hier ben je in 20 minuten in Amsterdam. Net als met de auto trouwens. Dagelijkse voorzieningen zijn er op loopafstand aan de Europalaan, zoals een supermarkt en diverse winkels.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en meld je aan voor de nieuwsbrief. Of bel een van de makelaars voor meer informatie.

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in New Brooklyn

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: