menu
VERKOCHT
vanaf € 317.500 v.o.n.
Lelystad

Kade 3 woningen

START BOUW BEKEND! De bouwwerkzaamheden, zoals het op dit moment is ingepland, zullen in maart 2020 starten.

Wonen in Kade 3 in Bataviahaven biedt o.a.: GASLOOS - INDVIDUELE BODEMWARMTE POMP VOOR WARMTE EN KOELING - STANDAARD PV-PANELEN - WONEN BIJ HET MARKERMEER - STANDAARD COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Landwoningen
De landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 166 m² tot maar liefst 220 m² voor de 4-laags hoekwoning. De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een weids uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de eigen tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval.

Dijkwoningen
De dijkwoningen zijn woningen van drie woonlagen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed. Op begane grond is er een niveauverschil tussen de keuken en de woonkamer, een zogenoemde splitlevel met een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de 1e verdieping een complete badkamer met 3 slaapkamers. De 2e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben daarbij een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 145 m² tot 172 m².

De bouwnummers ...... zijn VERKOCHT.

Binnenterrein en parkeren
Het binnenterrein bestaat uit een semi-openbare ruimte. Hier bevinden zich ook de parkeerplekken die aan de woningen worden toegewezen. Deze worden met een slagboom afgesloten. Verder bestaat het binnenterrein uit een gezamenlijke binnentuin, het verlengstuk van uw privétuin. Op de aanwezige speeltoestellen en het trapveldje kunnen uw (klein)kinderen zich naar hartenlust uitleven.

Woningtypes

Dijkwoning

vanaf € 317.500 v.o.n.
Lelystad

Landwoning

vanaf € 317.500 v.o.n.
Lelystad
1 woning

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
€ 317.500 v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Kade 3 woningen

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: