menu
VERKOCHT
vanaf € 312.500 v.o.n.
Lelystad

Kade 3 appartementen

DE BOUW IS GESTART IN Maart 2020.

Wonen in Kade 3 is water wonen in optima forma. U woont hier pal aan het water met een spectaculair uitzicht over het Markermeer en de Bataviahaven. Direct zwemmen of varen vanuit uw eigen woning? Het kan allemaal in Kade 3!
Kade 3 biedt o.a.: GASLOOS - INDVIDUELE BODEMWARMTE POMP VOOR WARMTE EN KOELING - STANDAARD PV-PANELEN - WONEN BIJ HET MARKERMEER - STANDAARD COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Appartementen
Rechte lijnen en kubistische vormen geven de appartementen een stoer karakter, waarbij het vele glas garant staat voor een maximaal uitzicht. Ziet u uzelf hier al wonen, uitkijkend over de haven en het water?
De appartementen en het penthouse zijn verdeeld over een modern complex met een strakke, eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer. De appartementen op de eerste vier verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 92 m² tot 217 m². Op de vijfde verdieping is het luxe penthouse met 2 badkamers en een gebruiksoppervlak van een zeer royale 230 m².

Binnenterrein en parkeren
Het binnenterrein bestaat uit een semi-openbare ruimte. Hier bevinden zich ook de parkeerplekken die aan de appartementen worden toegewezen. Deze worden met een slagboom afgesloten. Verder bestaat het binnenterrein uit een gezamenlijke binnentuin. Op de aanwezige speeltoestellen en het trapveldje kunnen de (klein)kinderen zich naar hartenlust uitleven.

Woningtypes

penthouse

€ 709.000 v.o.n.
Lelystad

appartement

vanaf € 312.500 v.o.n.
Lelystad
5 woningen

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
€ 374.500 v.o.n.
Verkocht
€ 332.500 v.o.n.
Verkocht
€ 619.000 v.o.n.
Verkocht
€ 327.500 v.o.n.
Verkocht
€ 689.000 v.o.n.
Verkocht

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Kade 3 appartementen

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: