menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 174.900 v.o.n.
Dronten

Het Dok van Dronten

Voorverkoop is gestart!

Nieuwbouwproject HET DOK van Dronten.
Op een bijzonder centrale ligging worden 38 woningen en 60 appartementen gebouwd. Deze woningen worden tussen het station en het centrum van Dronten gebouwd.

Locatie
De ambitie is om het gebied om te toveren tot een kwalitatief hoogwaardige en levendige woonbuurt voor diverse doelgroepen. Onderdeel is een prachtig, parkachtig plein dat grenst aan het water. Het plein vormt een belangrijke schakel aan de brede loper langs De Noord en zoekt tegelijkertijd aansluiting met de groene parkachtige zone ‘Langs de Vaart’. Het gaat daarbij om de verbinding tussen het station en het bruisende centrum van Dronten enerzijds en de verbinding tussen De Noord en de rustgevende binnenhaven anderzijds. Kortom, een gebied vol groene en stedelijke dynamiek: dat is een plek waar u wilt wonen.

HET PLEINGEBOUW
In Het Pleingebouw komen in totaal 39 luxe appartementen, variërend in grootte van 50 m² tot 147 m². Doordat de verdiepingen in grootte variëren, zijn er ook diverse typen appartementen die variëren in grootte. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras, met spectaculair uitzicht over het water van de binnenhaven. Bootjes kijken, een borrel drinken met vrienden of in alle rust genieten van het uitzicht? Het kan allemaal in het Dok van Dronten!

HET CARRÉ
Naast het Pleingebouw, komt er ook een woonblok met eengezinswoningen, appartementen en commerciële ruimten.

In totaal worden er in Het Carré 38 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen hebben een heerlijke diepe tuin of kies voor een dakterras of entresol. Ook komen er in dit woonblok 21 appartementen met een prachtige plek met uitzicht op en in de nabijheid van de binnenhaven met de vele boten.

Kortom, wilt u centraal wonen in het centrum van Dronten op een bruisende locatie met uitzicht op het water? Neem contact op met de verkopend makelaars!

https://www.dokvandronten.nl/

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Het Dok van Dronten

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: