menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 262.500 v.o.n.
bovenwoning
83m²

Bouwnummer 002

Wonen op de begane grond
Op de begane grond van de laagbouw van Extravert vind je twee van dit type appartementen, die een oppervlakte hebben van 83 m2. Het is fijn wonen in zo’n appartement. Aan de voorzijde, beschut achter de heg, zit je lekker buiten op je eigen terras. Onder andere twee slaapkamers, een badkamer en een inpandige berging maken dit appartement compleet.

Vereniging van Eigenaren
Net zoals bij ieder appartement in Extravert word je als eigenaar van dit appartement, lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.
Veel leefruimte
Via de entree aan de straatzijde kom je in de royale woonkamer met open keuken, totaal 41 m2 groot. Hier heb je genoeg plaats voor een ruime zithoek, een gezellige eethoek en eventueel een bureau. Lekker veel leefruimte dus!

Ontwerp je eigen keuken
Je bepaalt zelf hoe je keuken er uit komt te zien. Daarvoor ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750 bij aankoop van dit appartement. Wel of geen vaatwasser of ingebouwde combimagnetron? Het is helemaal aan jou. Je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

Luxe badkamer
De badkamer is compleet en luxe afgewerkt, met stijlvolle producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je niet snel koude voeten krijgt. Een douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator maken het geheel compleet. Het gastentoilet, dat ook luxe is afgewerkt, bevindt zich in de gang.

Twee slaapkamers
Dit appartement type heeft twee slaapkamers. Een grotere van 13 m2, bij uitstek geschikt als hoofdslaapkamer en een kleinere van 9 m2. Beide kamers bevinden zich aan de straatzijde.

Eigen berging
Via de gemeenschappelijke berging aan de achterzijde kom je in de inpandige berging. Daar is voldoende plaats voor je fiets. Voor de wasmachine en wasdroger zijn hier ook voorzieningen getroffen.

Parkeren
Parkeren doe je op de gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde van het complex. Via de berging loop je dan zo door naar de achteringang van je appartement.
Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';
Vragen? Madeleine van Rijn kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere