menu
Beschikbaar
vanaf € 362.500 v.o.n.
Almere
4 woningtypes
37 woningen
De start verkoop van de 37 huizen uit fase 2 De Vonderij in de wijk Zandpoort in Almere Poort staat gepland voor maandag 8 april om 16.00 uur. Vanaf dan vindt u alle benodigde informatie op www.devonderij.nl. Via deze projectwebsite vindt de daadwerkelijke inschrijving plaats. U kunt nu alvast een persoonlijk account aanmaken op de projectwebsite. Zorg dat u het inschrijfformulier hebt ingevuld voordat de inschrijving start op 17 april. De e-mail bevestiging van het inschrijfformulier is uw definitieve inschrijving die u moet insturen op woensdag 17 april 2019, vanaf 20.00 uur.

De Vonderij Fase 2

Vanaf 8 april om 16.00 uur start de verkoop en vindt u alle benodigde informatie, zoals plattegronden en prijzen van de Vonderij fase 2 op de projectwebsite van de Vonderij.

U kunt nu alvast een persoonlijk account aanmaken op de projectwebsite. Na 8 april kunt u via uw account een inschrijfformulier invullen. Zorg dat u deze hebt ingevuld voordat de inschrijving start op 17 april. De e-mail bevestiging van het inschrijfformulier is uw definitieve inschrijving die u moet insturen op woensdag 17 april 2019, vanaf 20.00 uur.

In deze wijk heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. Fase 2 bestaat uit 37 huizen in vier verschillende typen. De huizen liggen dichtbij de groene duinvallei of heerlijk centraal in de buurt van station Almere Poort. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen. We stellen de vier typen huizen graag even kort aan je voor!

Het Duingrashuis (9 huizen)
Het Duingrashuis is een fijn rijtjeshuis waarin je aan de noordelijke wandelroute richting het strand woont. ’s Zomers heb je hierdoor de vrolijke reuring voor je deur. Elk Duingrashuis heeft een grote topgevel of dakkapel. De Duingrashuizen bieden met hun 5,7 meter (binnenmaat) tal van mogelijkheden voor jouw gezin!

Vanuit jouw keukenraam aan de voorkant heb je direct uitzicht op de noordelijke wandelroute. Je wandelt dus zo naar het strand! De woonkamer geeft je via de schuifpui toegang tot jouw tuin op het zuiden. Dat is ’s middags heerlijk genieten van de zon in jouw tuin! Je achtertuin grenst aan een soort hofje met een groen hart. Parkeren kan op jouw parkeerplaats in de achtertuin.

Bouwnummers 64 t/m 72
• Woonoppervlakte: 123 – 126 m2
• Kaveloppervlakte: 137 – 142 m2
• Externe buitenruimte: 8 m2

Het Helmhuis (8 huizen)
Het Helmhuis is een stoer stadshuis met extra veel woonruimte voor jouw gezin. De huizen liggen direct aan het stationsplein waardoor je extra centraal woont en toch nog dichtbij het strand. De Helmhuizen zijn heerlijke ruime huizen van 9,4 meter (binnenmaat) diep en vind je als drielaags- en vierlaagshuizen. Vanaf jouw veranda aan de voorzijde kijk je zo over het groene plein uit.

Je vindt het Helmhuis in twee types, namelijk drie- of vierlaags. De drielaags Helmhuizen hebben een fijne begane grond met keuken aan de voorkant en ruime zithoek. Geniet van het mooie weer dankzij de openslaande deuren aan de woonkamer. Dankzij het platte dak heb je een extra grote zolderverdieping (45m2) waarmee je alle kanten op kan!

Bouwnummers 77 t/m 80
• Woonoppervlakte: 144 m2
• Kaveloppervlakte: 125 – 139 m2

Het Heidehuis (12 huizen)
Het Heidehuis is een luxe en breed herenhuis van 6,9 meter breed (binnenmaat). Je woont hier midden in het groen, grenzend aan de Duinvallei.
De kleine rijtjes van vier huizen liggen iets hoger in het groene gebied, waardoor je vanuit de achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt.
De huizen hebben elk een eigen kleur en aan de voor en achterkant een mooie topgevel.

Je hebt in het Heidehuis een fijne voor én achtertuin. Zo geniet je de hele middag en avond van de zon. Aan de voorkant van het huis vind je de lichte keuken die ruimte biedt voor jouw hele gezin.
De brede woonkamer biedt tegelijkertijd ook ruimte voor een werkplek. Op de eerste verdieping vind je de fijne slaapkamers en badkamer. Dankzij de ruime zolder heb je een fijne extra slaapkamer of hobbykamer.

Bouwnummers 44 t/m 52
• Woonoppervlakte: 157 m2
• Kaveloppervlakte: 160 – 162 m2
• Externe buitenruimte: 8 m2

Het Goudhaverhuis (8 huizen)
Het Goudhaverhuis is een prachtig twee-onder-een-kaphuis dichtbij de groene duinvallei. Je hebt een heerlijk groot huis van bijna 11 meter diep (binnenmaat) met aan de voorkant de grote en luxe keuken. Aan de achterkant van het huis vind je de even grote woonkamer met prachtige openslaande deuren naar de ruime tuin. De prachtige tweekappers hebben beide een mooie topgevel, die voor extra veel ruimte op de zolderverdieping zorgt!

Je hebt in het Goudhaverhuis een hartstikke ruime kavel met eigen parkeerplaats én ruimte voor een carport of aanbouw aan de zijkant van het huis. De ruime keuken aan de voorkant van het huis is voorzien van een luxe keuken en voldoende ruimte om er nog een fijn eettafel neer te zetten. In de riante woonkamer is het heerlijk bijkomen van een lange werkdag. Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers en zeer riante badkamer badkamer. De grote zolder biedt tal van mogelijkheden, voor ieder wat wils.

Bouwnummers 56 t/m 63
• Woonoppervlakte: 166 m2
• Kaveloppervlakte: 265 – 294 m2
• Externe buitenruimte: 8 m2

Omgeving
Zandpoort is onderdeel van Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier heb je het beste van twee werelden: je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. ‘s Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Foto's

Downloads

Vragen? Jeroen van der Beek kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in De Vonderij Fase 2

Als eerste de nieuwste informatie ontvangen?
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere