menu
VERKOCHT
€ 419.000 v.o.n.
162m²

Bouwnummer 20

Fase 2 is vanaf zaterdag 13 juni in verkoop: inschrijven op een bouwnummer kan tot 22 juni 12.00 uur.

Deze vrijstaande Urban villa beschikt standaard over 5 slaapkamers, die optioneel kunnen worden uitgebreid naar zelfs 6 slaapkamers, alsmede een ruime badkamer. De woning beschikt over een zij-entree met hal en toiletruimte, een tuingerichte woonkamer met open trap en een straatgerichte woonkeuken. Tevens is de woning voorzien van een (volledig geïsoleerde) aangebouwde berging/garage van maar liefst 7 meter diep. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten.
Voor het bepalen van uw eigen sfeer en voorkeuren betreffende inrichting en afbouw van de toiletruimte en de badkamer, kunt u zelf uw eigen showroom/leverancier kiezen. In de genoemde v.o.n. prijs is een waardecheque van € 10.000,- opgenomen ten behoeve van sanitair en tegelwerk.
De keuken is derhalve niet bij de v.o.n. prijs inbegrepen en dient u na oplevering (zelf) te (laten) plaatsen.

Stads wonen met volop natuur en ruimte? In Warande kan dat! De bijzondere nieuwbouwwijk ligt letterlijk tussen de stad en de natuur. Je woont hier naast natuurreservaat "Oostvaardersplassen" en bosgebied "Hollandse Hout". De mogelijkheden om te recreëren op land of water zijn eindeloos. Tegelijkertijd heb je alle stadse voorzieningen van Lelystad dichtbij zoals een supermarkt, kindcentrum en openbaar vervoer. De Warande zelf is bijzonder groen en waterrijk en biedt een grote variatie aan woningtypes. Van appartement tot vrijstaande woningen en alles er tussenin; iedereen voelt zich thuis in Warande.

De Jonge Mondriaan is een ontwikkeling in deelgebied "de Olmen" in Warande. Het project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 254m2 tot 381 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes.

De Urban Villa's zijn er in 3 verschillende types: 6 geschakelde twee onder één kap, 6 half vrijstaande woningen én 1 vrijstaande woning.

Kijk op onze projectwebsite voor gedetailleerde informatie

Foto's

';
';
Vragen? Marc Bosboom helpt je graag

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: