menu
Beschikbaar
vanaf € 399.000 v.o.n.
1 woning
121 - 121m²

Buitenhof Lelystad - Woningtype Hoogveen

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek kun je een afspraak maken met één van de makelaars.

Bijzonderheden woningtype Hoogveen:

- Vrijstaande villa met ca. 121 m² woonoppervlakte
- Kavels vanaf 577 tot 840 m²
- L-kamer
- Woonkamer ca. 36 m²
- Drie slaapkamers,
- Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel
- Ruime zolder bereikbaar middels vaste trap
- Aangebouwde garage, ca. 14 m²
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Keuze uit 4 kleuren gevelsteen, 4 voordeuren en 4 kleuren schilderwerk.

- Vele (uitbreidings)opties mogelijk, zoals de gehele woning verbreden of verlengen (zie optionele plattegronden voor een opzet)

- De genoemde prijs is de 'vanafprijs', vraag de makelaar naar de huidige stand van zaken en de prijslijst.


Project:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa waar je werkelijk alle ruimte hebt of een prachtige 2-onder-1-kapwoning met een riante tuin. Of misschien heb je je droomhuis wel op papier gezet en ben je nu alleen nog op zoek naar een bouwkavel. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve het woningtype valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Zo worden er verschillende woningtypen gerealiseerd en kun je kiezen uit diverse woonsferen. Kies je voor een rode of een witte steenkleur? En ga je voor een dakpan of voor een huis met een rieten dak? Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Op Buitenhof wordt jouw droom werkelijkheid. Dus hoe ziet jouw ideale woning eruit? Buitenhof is echt een heerlijke plek om te wonen.

Naast de door de ontwikkelaar opgezette verkaveling is het mogelijk om een ander woningtype of het bestaande woningtype in een andere uitstraling (sfeer) op de gewenste kavel te realiseren.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 385 tot wel 1.477 m², langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven de omgeving een parkachtige uitstraling. Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!


Omgeving:

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen. Op de Bataviawerf worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd. In het Agora Theater kan je de dag afsluiten met een goede theatervoorstelling of een bioscoopbezoek.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Foto's

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
Bekijk ook de andere types
';
';
Vragen? Marc Bosboom kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Buitenhof Lelystad - Woningtype Hoogveen

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: