menu
Verkocht
vanaf € 415.000 v.o.n.
3 woningen
133 - 133m²

Buitenhof Lelystad - Woningtype 14

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek kun je een afspraak maken met één van de makelaars.


Bijzonderheden woningtype 14:

- Vrijstaande villa met ca. 133 m² woonoppervlakte
- Kavels vanaf 723 tot 1.475 m²
- U-kamer
- Woon-/leefkeuken
- Drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast
- Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel
- Open zolder, vrij in te delen
- Aangebouwde garage, ruim 18 m²
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Keuze uit 3 sfeertypen
- Vele (uitbreidings)opties mogelijk, zoals de gehele woning verbreden of verlengen met 1 meter!
- De woning zal worden opgeleverd zonder gasaansluiting en middels warmtepomp worden verwarmd
- De genoemde prijs is de 'vanafprijs', vraag de makelaar naar de huidige stand van zaken en de prijslijst


Project:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt, of misschien heb je je droomhuis wel op papier gezet en ben je nu alleen nog op zoek naar een bouwkavel. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve het woningtype valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Zo worden er verschillende woningtypen gerealiseerd en kun je kiezen uit diverse woonsferen. Daarnaast kun je ieder woningtype ook nog geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Op Buitenhof wordt jouw droom werkelijkheid. Dus hoe ziet jouw ideale woning eruit? Buitenhof is echt een heerlijke plek om te wonen.

Daarnaast worden de types 14, 15, 16 en 17 ook al volledig gasloos aangeboden. Hierbij wordt ieder type verwarmt door een warmtepompsysteem welke buitenlucht omzet in een comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Dit verwarmingssysteem wordt aangesloten op de vloerverwarming welke op de begane grond en eerste verdieping van de woning wordt toegepast. Dit verwarminssysteem is op de 1e verdieping zelfs per ruimte regelbaar. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen, een geïsoleerde garage, of mooie geïsoleerde houten garagedeuren. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken. Tijdens het gesprek met de installateur kun je bovendien de installatie geheel op maat laten aanpassen.

Naast de door de ontwikkelaar opgezette verkaveling is het mogelijk om een ander woningtype of het bestaande woningtype in een andere uitstraling (sfeer) op de gewenste kavel te realiseren.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 600 tot wel 1.477 m², langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven de omgeving een parkachtige uitstraling. Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Omgeving:

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Foto's

Bekijk ook de andere types

Plattegronden

';
';
Vragen? Marc Bosboom kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Buitenhof Lelystad - Woningtype 14

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: