menu
VERKOCHT
vanaf € 555.000 v.o.n.
Lelystad

Buitenhof - Everloo Noord - 4 kavels met woning

NU IN DE VERKOOP - DE LAATSTE 4 KAVELS - BUITENHOF

De inschrijving van de laatste 4 kavels van Buitenhof Lelystad is gestart, meer informatie hierover vind je op buitenhof-lelystad.nl

Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt. Op Buitenhof is het mogelijk. Behalve een aanbod van 6 verschillende woningtypes valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Wil je een garage, veranda, uitbouw of liever een extra werkkamer op de begane grond? Je kunt ieder woningtype geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Zo is er altijd wel een woning die past bij jouw wensen.

Veel mogelijkheden
Om de woning van jouw keuze helemaal aan te passen aan jouw wensen, zijn er per woningtypen vele opties uitgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het breder of dieper maken van je woning.

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast deze Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.
Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Buitenhof - Everloo Noord - 4 kavels met woning

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: