menu
Verkocht
vanaf € 179.900 v.o.n.
Biddinghuizen
3 woningtypes
8 woningen

8 woningen Biddinghuizen

Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij zijn/haar situatie hebben wij een drietal woningtypen ontwikkeld waar je uit kunt kiezen. Hoekwoningen, tussenwoningen en een tweekapper. Er is dus altijd een woning die bij je past.

Naast deze keuze die wij je bieden worden alle woningen gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en voorzien van vloerverwarming.

Je koopt hier veel woning voor je geld, inclusief een heerlijke tuin!

Kenmerkend voor deze 8 woningen:
* betaalbare woningen
* energiezuinige woningen
* 3 (slaap)kamers
* vaste trap naar zolder
* standaard vloerverwarming
* fraai park om de hoek
* veel huis én tuin voor je geld

Biddinghuizen
Biddinghuizen is een gemoedelijk dorp met ca. 6.000 inwoners, aan de rand van het Veluwe meer, tussen Harderwijk en Dronten. De kans is dat je Biddinghuizen al kent van het jaarlijkse cultuurfestival Lowlands of familiepark Walibi Holland. Daarnaast is Biddinghuizen bekend om Flevonice met haar 3 kilometer lange ijsbaan in de natuur.

Door de ligging, vlakbij de langgerekte bossen en stranden, is Biddinghuizen zeer in trek bij watersporters, recreanten en natuurliefhebbers. Biddinghuizen heeft aantrekkelijke voorzieningen, zoals een modern winkelcentrum, basisscholen, bibliotheek en een actief verenigingsleven.

De Graafschap
Aan de zuidkant van Biddinghuizen wordt de komende jaren de nieuwe woonwijk de Graafschap ontwikkeld. In deze ruim opgezette nieuwe wijk worden meerdere buurten ontwikkeld met ieder een eigen identiteit. Het plan heeft een verwantschap met het gebied De Graafschap in de Achterhoek. Zo zijn de straatnamen hier aan ontleend en heet het park 'Het Noaberpark'

Het Noaberpark
Het Noaberpark in De Graafschap is reeds door de gemeente aangelegd. Het park verbindt De Graafschap met de bestaande zuidelijke woonbuurten van Biddinghuizen voor fietsers en voetgangers. In het groene park is veel water te vinden met zelfs een echt moeras, waar een houten vlonderpad doorheen loopt.

Foto's

Ja, ik heb interesse in 8 woningen Biddinghuizen

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen:


Het team van Van der Linden Dronten