menu
Verkocht
vanaf € 250.000 v.o.n.
Almere
Het project Het Vrije Veld is helaas geheel verkocht.

Het Vrije Veld 24 woningen Almere Poort

In Almere Poort wordt een uniek project gerealiseerd van 24 vrijstaande eengezinswoningen "Het Vrije Veld". De woningen liggen aan de rand van het Cascadepark en zijn goed bereikbaar met de auto vanaf de A6 en met de trein vanaf station Almere Poort.

Het Cascade park wordt doorsneden door de Achillesstraat. Aan weerszijde van deze straat liggen aan de noordrand van het park, langs het water, een aantal bijzondere bouwpercelen. 
Deze kavel "Het Vrije Veld" wordt gekenmerkt door een losse setting van compacte, vrijstaande woningen met tuinen in een groene omgeving. 

De vrije ligging van de woningen geeft een informeel en dorps karakter. Vanuit het wijkje en de woningen zijn er verrassende doorzichten, iedere woning heeft een relatie met het water en het park.
Een rondgaande groene woonstraat maakt het mogelijk om altijd naast je eigen woning op eigen kavel te parkeren. Dit komt het parkachtige karakter ten goede.

Anders dan bij een rijtjeswoning zijn de woningen vrij op de kavels geplaatst en grenzen de woningen ten minste met drie zijden aan eigen tuin en/of groene openbare ruimte. Op de begane grond bieden royale deuren altijd directe toegang tot eigen tuin en op de verdieping geven vierkante ramen in verschillende afmetingen en hoogtes telkens verrassend uitzicht door het hele gebied of op eigen tuin.

De woningen zijn op de begane grond optimaal georiënteerd op hun L-vormige privé tuin. De tuinen bieden met name ruimte in de breedte en liggen beschut tussen de woningen. Natuurlijke erfscheidingen in de vorm van hagen bieden tegelijkertijd privacy en versterken het groene karakter van het gebied. 

Behalve een tuin als buitenruimte hebben de woningen een optie voor een dakterras. Het dakterras geeft optimale privacy en uitzicht over het park of water. Zonnen uit het zicht van de buren, of tuinieren in je eigen daktuin. 
Alle twee- en drie-laagse woningen worden aangeboden met een kopersoptie voor een dakluik inclusief extra trap die toegang geeft tot dit royale dakterras. 

De oriëntatie van de woningen is veelzijdig en geeft aanleiding voor verschillende soorten ramen. Grote ramen of deuren met zicht op tuin, water en groen of juist klein en hoog gelegen ramen voor extra licht of een uniek vergezicht. Het gebruik van de ruimte bepaalde voor een groot deel de positie van de ramen. Een venster kan eenvoudig door de bewoners omgetoverd worden tot een bijzondere plek in het huis. Mogelijkheden te over!

Er zijn 7 verschillende woning types met elk een eigen kwaliteit, variërend van een vier kamer woning van 73 m2 tot een zes kamer woning van 109 m2. 
Afhankelijk van de positie op de kavel ligt de voordeur direct aan het collectief gebied of in de eigen tuin. Alle woningen hebben hiermee een eigen specifieke woonbeleving.

Zoveel type woningen zoveel type mensen!

Foto's

Downloads

Vragen? Francien Pardijs kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Het Vrije Veld 24 woningen Almere Poort

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere