menu
Verkocht
vanaf € 578.900 v.o.n.
Dronten
1 type woning
12 woningen

11 villa's Wateras te Dronten

Update: Bouwnummer 2(type Water) nog beschikbaar!

De villa’s van Jan des Bouvrie zijn al jaren op VillaResort Harderwold dermate succesvol, dat regelmatig de vraag komt of hier ook permanent gewoond mag worden. Om aan deze vraag tegemoet te komen heeft UniqResort in samenwerking met de ontwerpstudio van Jan des Bouvrie besloten om de villa’s in kleinschalige projecten elders in Nederland te gaan realiseren. In samenwerking met de gemeente Dronten is voor de realisatie van 11 Jan des Bouvrie villa’s gekozen voor een ideale locatie aan de Wateras van Dronten.

De Wateras is een brede waterpartij welke dwars door de wijk "De Gilden" loopt. Op korte afstand zijn basisscholen, gezondheidscentrum en winkelcentrum Dronten-west gelegen. Tevens biedt de groene omgeving veel speel- en watervoorzieningen. De percelen zijn allen aan het water gelegen, waardoor u volledige vrijheid ervaart.

De beoogde kavelinrichting werkt het ruimte gevoel verder in de hand. De kavel wordt afgesloten door middel van een met grote kiezels gevulde schanskorf zoals elders in de wijk ook is toegepast. De ingang wordt gemarkeerd door een verhoging van meerdere schanskorven waardoor een soort van hofje wordt gecreëerd terwijl het toch niet afgesloten is van de omgeving. De woningen liggen in een halve cirkelvorm aan een ruime allée. Deze allée is aan beide kanten voorzien van een groenstrook van minimaal 3 meter welke bestaat uit een grasstrook, ingericht als WADI en sierpeerbomen.

Licht is één van de belangrijkste elementen in de ontwerpen van Uniq en Jan des Bouvrie. Grote raampartijen en een maximum aan licht in huis om extra ruimte en comfort te bewerkstelligen. Het bewuste terrein in Dronten lijkt daarom wel geschapen voor deze villa’s. Ruime opzet, perfect qua zonexpositie en geen belemmering van zoninval door omliggende (hoog)bouw of bestaande bomen. De vrije ligging aan het water benadrukt nog eens het ruimtegevoel op de kavel.

Het centrum van het hofje wordt ingevuld met een grasveld met daarop centraal een met dak platanen omgeven jeu des boules baan. Nabij de jeu des boules baan kan een stenen buurt bbq met picknicktafel worden geplaatst om onderlinge activiteiten van de buurtbewoners te stimuleren. Deze invulling biedt mogelijkheden tot samenkomen voor zowel jeugd als de wat oudere bewoners. Op andere projecten van UniqResort is de ervaring dat deze voorzieningen zeer worden gewaardeerd door eigenaren.

Je koopt hier niet alleen een prachtig afgewerkte woning in een hofje met tuin aan het water, maar door de energie zuinigheid ook een woning met een blijvend lage maandlast alsmede een volledig woonprogramma op de begane grond.

Type "Water"
Volledig woonprogramma op de begane grond met rondom grote glaspartijen tot de grond. Deze villa is voorzien van een ruime lichte hal met vide en trappartij, meterkast, garderobe en toiletruimte. Openslaande deuren naar de zeer riante living met rondom glaspartijen, een grote schuifpui en open keuken. Aansluitend is een grote bijkeuken en een mooie slaapkamer met badkamer gelegen.
De verdieping is voorzien van een riante lichte overloop met toegang tot 2 zeer riante slaapkamers met beide aansluitend een badkamer.

* ontworpen door Jan des Bouvrie
* zeer energiezuinige woningen
* slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk
* meerdere (privé-) badkamers
* standaard luxe afwerking
* op een unieke locatie in de nieuwste wijk van Dronten
* riante percelen grenzend aan het water
* ruime allée met "privé hofje"

Foto's

Ja, ik heb interesse in 11 villa's Wateras te Dronten

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen:


Het team van Van der Linden Dronten