menu
Read about Van der Linden Amsterdam in English

Makelaar Van der Linden Amsterdam

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Goede ervaring met Van der Linden! Goed advies, prima contact en snel en voor een mooi bedrag verkocht."
Verkoper Van der Hoopstraat 63 I

Alle verkopersverhalen »

Makelaars met een hart voor Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad om in te wonen en te werken. Dat mogen we zelf ook dagelijks ervaren. De prijzen in Amsterdam zijn het afgelopen jaar opnieuw gestegen. Geen wonder dat Amsterdamse huizenverkopers zich steeds vaker afvragen of makelaars ook maatwerkafspraken kunnen maken. Dat kan! Of dat je beter zelf je huis kunt verkopen. Ja dat zou kunnen, maar je mist dan de expertise van een NVM-makelaar die naast technische en juridische kennis voor jou het onderste uit de kan haalt als het gaat om de verkoopwaarde. Huizenverkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9-, lees waarom ze ons als makelaar inschakelden.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Betrokken verkoopmakelaar 

Afspraak maken 020 5 712 712

Ons makelaarsteam in Amsterdam

We werken met een enthousiast team bestaande uit goed gekwalificeerde collega's. Allen met een passie voor de makelaardij en uitgebreide kennis van Amsterdam en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van Amsterdam-Noord tot Westerpark en De Staatsliedenbuurt en van De Amsterdam Zuid tot Oud en Nieuw West; onze makelaars kennen de Amsterdamse woningmarkt als geen ander. Onze medewerkers vertellen je graag hun verhaal.

Makelaars Amsterdam 2024

Tarieven

Als je een huis koopt of verkoopt heb je je eigen wensen en budget. Dat je als verkoper in deze markt niet zit te wachten op dure woningpresentaties begrijpen wij. Als makelaar zoeken we de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en het tarief. Datzelfde geldt voor de diensten die je wilt afnemen. In de huidige markt waarin we geen moeite hoeven te doen om kopers te vinden, vinden we het niet meer dan logisch om met scherpe tarieven te werken. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen, zo kunnen we een tarief op maat  afspreken. Al onze services zijn maatwerk: je betaalt nooit voor diensten die je niet afneemt.

Vrijblijvend verkoopadvies

Onze makelaars blijven als echte Amsterdammers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Amsterdamse woningmarkt. Hierdoor kunnen we eenvoudig een duidelijke waardebepaling van je huis verzorgen, zodat je weet wat de potentiële verkoopprijs van je woning is. Ook kunnen onze makelaars je te allen tijde een vrijblijvend verkoopadvies geven waarbij we onze unieke  werkwijze aan je uiteenzetten

Wat is mijn huis waard?

Exclusief woningaanbod

Amsterdam is meer dan ooit de meest populaire stad bij woningzoekenden in Nederland. Zorg daarom dat je niet achter het net vist en schakel het professionele netwerk van een aankoopmakelaar in. Onze aankoopmakelaars kunnen je helpen bij het vinden van een woning die geheel aansluit op jouw wensen. Onze Amsterdamse makelaars beschikken over een exclusief netwerk in Amsterdam, waardoor het in bepaalde gevallen mogelijk is om huizen te bezichtigen nog voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Zorgeloos huren

Past het kopen van een huis in Amsterdam om welke reden dan ook niet in jouw situatie? Gelukkig is het bij Van der Linden Makelaardij ook mogelijk om zorgeloos een woning te huren in Amsterdam. Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning via Van der Linden zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Een belangrijke voorwaarde is een minimaal vereist bruto maandinkomen. Voor sociale huurwoningen gelden andere regels. Bekijk de meeste gestelde vragen over huren bij Van der Linden en het actuele aanbod huurwoningen. Hier vind je ook woningen die niet direct beschikbaar zijn, maar waarvoor een wachttijd geldt. We informeren je zo goed mogelijk over de gemiddelde wachttijden voor de specifieke huurwoningen.

Taxaties, bedrijfspanden en zorgvastgoed

Wij focussen ons in Amsterdam niet uitsluitend op het kopen en verkopen van woningen; wij kunnen je ook helpen met verkopen/verhuren en verkopen/aankopen van bedrijfspanden, het uitvoeren van woningtaxaties, beleggingen en met het management van zorgvastgoed.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Woningzoekenden verliefd laten worden op jouw huis

Wij zorgen ervoor dat jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Dit doen we onder meer door het maken van professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden , 360-graden-visuals en een video van je huis. Dit presenteren we via online kanalen zoals Funda, Jaap en onze eigen Van der Linden-website. Onze sociale media kanalen hebben inmiddels zo’n groot bereik, dat zij hierin een grote bijdrage leveren. Meer informatie over het verkopen van je huis vind je op de pagina huis verkopen Amsterdam.

 

Een makelaarsteam dat jouw huis en wensen kent

Bij ons krijg je geen vaste makelaar toegewezen die alles weet van jouw woningwensen, maar een makelaarsteam. We vinden dat onze klanten meer verdienen dan één makelaar, daarom werken we nauw samen met onze kantoren in Haarlem en Almere. We willen geen afhankelijkheid en kwetsbaarheid van één van onze makelaars bij ziekte, drukke agenda's of vakantie. Wanneer je huis in verkoop staat, komen onze makelaars met je kennismaken om jou en je huis te leren kennen. Je mag ervan uitgaan dat zij alle ins en outs van je huis kennen bij bezichtigingen, het onderhandelingsproces en het afhandelen van juridische zaken. Zo weet je zeker dat wij het maximale uit je verkoop halen en dat alles netjes wordt afgerond. Heb je minder klik met één van onze makelaars, geen probleem, dan doet diegene een stapje terug.

We halen qua verkoopprijs het onderste uit de kan

Zodra je huis op de markt komt, gaan we als makelaar aan de slag om je huis zo snel mogelijk onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Met Funda, onze website en onze sterke sociale mediakanalen brengen we jouw woning onder de aandacht bij de doelgroep.

Ruime openingstijden

Natuurlijk kan je niet altijd vrij vragen als je de verkoop van je huis met ons wilt bespreken. Daarom zorgen wij dat we ook ’s avonds buiten kantooruren én in het weekend voor je klaarstaan. 

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden Amsterdam is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dit betekent dat je de hoogste kwaliteit mag verwachten. Onze makelaars hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. 

Vragen? Wij helpen je graag

Heb je vragen over onze makelaarsdiensten of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 571 2712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Wonen en leven in het bruisende Amsterdam

Amsterdam is een stad met veel gezichten, en daarmee doelen we niet alleen op de vrolijke mengelmoes van de rasechte Amsterdammers en avontuurlijke wereldburgers. Ook onze hoofdstad kent vele kanten, die allen van elkaar verschillen, maar tegelijkertijd toch héél Amsterdams zijn.

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost, bekend om zijn prachtige parken en historische wijken, zoals de Watergraafsmeer en Betondorp. Voor sportliefhebbers is het in meerdere opzichten een bijzonder stadsdeel, dankzij de Jaap Eden IJsbaan, De Meer en de geboorteplek van stadsheld Johan Cruijff. Door de bouw van Amsterdam Science Park en de opkomst van de hippe Indische Buurt stroomt er echter ook veel nieuwe energie door de straten van Amsterdam-Oost.

Amsterdam West

Amsterdam West groeit langzaam uit tot één van de meest creatieve stadsdelen van Amsterdam. Dit heeft West mede te danken aan de vele culturele hotspots, de gezellige eettentjes en prachtige galeries in De Baarsjes en Oud-West. Daarnaast vind je hier natuurlijk ook Bos en Lommer en Cultuurpark Westergas, met een uitgaanscentrum, speelhal, bioscoop en diverse leuke terrasjes. 

Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid, binnen Amsterdam een stad op zich. Amsterdam-Zuid staat bekend om zijn luxe woningen, de ZuidAs, de high-class modehuizen (natuurlijk in de P.C. Hooftstraat) en de vele bakfietsen. Maar ook de meest gerenommeerde musea van Nederland zijn gehuisvest in Amsterdam-Zuid, zoals het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Daarnaast is het dankzij de vele cafés, restaurants en de authentieke Albert Cuypmarkt altijd gezellig in Amsterdam-Zuid.

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een bruisende broedplaats voor onder andere jonge designers, architecten, festivalorganisatoren en andere creatievelingen. Het is een inspirerend stadsdeel dankzij de grote diversiteit, zowel in de omgeving als haar bewoners: zomers wordt er gefeest in het ‘industriële gedeelte’ aan de NDSM-werf, terwijl je ook geheel tot rust kunt komen in de aangrenzende plattelandsdorpen. Het dynamische stadsleven is echter nooit ver weg: neem hiervoor de gratis pont, die je rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam brengt! 

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Rianna Wouda, kandidaat register makelaar/taxateur

Het is fantastisch om mensen te begeleiden bij het vinden van hun droomhuis of, aan de andere kant, klanten te ondersteunen bij de verkoop van hun woning. In beide situaties zijn het vaak emotionele en spannende momenten. Ik waardeer het enorm om op zulke cruciale momenten ondersteuning en advies te kunnen bieden op een persoonlijke en enthousiaste wijze. Mijn missie is om jou het ultieme comfort te bieden te midden van de soms complexe woningmarkt en je volledig te ontzorgen. Laten we gezamelijk werken aan het verwezenlijken van jouw droomhuis, waarbij we de reis ernaartoe net zo plezierig maken als de uiteindelijke bestemming!

Levy de Putter, kandidaat register makelaar/taxateur

Ik voel me speciaal om het makelaarsvak in Amsterdam te mogen uitoefenen. De ‘Diversiteit’ zie je overal in de stad terug. In het werk zelf, in de stad, maar met name in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van Amsterdam maakt het extra leuk.”

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712 (makelaardij)
T (020) 5 712 702 (verhuur)
E info.amsterdam@vanderlinden.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.