menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 465.000 v.o.n.
Lelystad

Parkwijk Pleinwoningen

Project Pleinwoningen Parkwijk Lelystad
Binnenkort in verkoop!

Schrijf je online in op de project website om in aanmerking te komen voor een bouwnummer. Het zijn er maar vier dus wees er snel bij!

Aan een groen plein in Parkwijk komen vier zogeheten pleinwoningen. Met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter bieden ze volop mogelijkheden voor een combinatie van wonen en ondernemen. Neem de begane grond van maar liefst 58 vierkante meter. Van grote woonkeuken tot bistro, van koffiehoek tot koffiebar, van kunstatelier tot galerie. Het kan allemaal dankzij de aangepaste indeling en aansluitingsmogelijkheden voor installaties. Zie jij jezelf hier al wonen, pardon – leven?

Goed nieuws over de vier nieuwe pleinwoningen in Parkwijk Lelystad! De verkoop start begin 2023.

Ben jij geïnteresseerd in het combineren van wonen en werken? Dan is er nóg meer goed nieuws: vanaf nu zijn ook de prijzen bekend en je kunt de impressies en plattegronden per bouwnummer bekijken. Is er een pleinwoning waar jij jezelf al ziet wonen? Geef dan nu jouw voorkeuren door in je online woondossier en profiteer hierdoor van voordelen tijdens de definitieve inschrijving. Dan staan deze bouwnummers al voor je klaar in het inschrijfformulier en kun jij je nog sneller inschrijven.

Prijsindicatie: Woon-Werk tussenwoning € 465.000 v.o.n.-
Woon-Werk hoekwoning € 487.500 v.o.n.

Zo geef jij je voorkeuren door:

Log in in je online woondossier
Wanneer je deze hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op het tabje 'mijn woning' en op 'bijwerken' en vertel ons naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.

Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan het bouwnummer van je tweede, derde, etc. voorkeur door.

Maak dan nu een online woondossier aan en blijf als eerste op de hoogte van dit veelzijdige nieuwe plan in Parkwijk.
Schrijf je in op de projectwebsite: parkwijklelystad.nl

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Parkwijk Pleinwoningen

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: