menu

Makelaar Almere Poort

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

036 533 00 77


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

"Top! Ik zou echt niet weten wat er beter moet. Vanaf het begin had ik een goede klik met de makelaar en alles is snel en vloeiend verlopen."

Woningverkoper Herasingel 5, Almere Poort

Alle verkopersverhalen »

  • Direct de geschatte verkoopwaarde van je huis berekenen
  • Verkoopmakelaar 3 maanden kosteloos op proef
  • Gratis adviesgesprek aanvragen

Woning kopen, verkopen en huren in Almere Poort

Door de krappe Amsterdamse woningmarkt wijken veel huizenzoekers uit naar omliggende plaatsen, zoals Almere. De vraag naar koopwoningen in Almere Poort is dan ook enorm. Schakel de aankoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in om jezelf een sterkere positie te verschaffen bij het zoeken naar een koopwoning. We houden je dagelijks op de hoogte van nieuw woningaanbod dat aansluit op je wensen en past binnen je mogelijkheden. Mocht je interesse hebben, dan plannen we direct een bezichtiging in. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we vrijwel altijd als eerste op de hoogte van koopwoningen die beschikbaar komen in Almere Poort.

Je huis tegen de beste voorwaarden en optimale prijs verkopen? Schakel dan onze verkoopmakelaar in. Maak nu gebruik van de vrijblijvende proefperiode van 3 maanden en ervaar de toegevoegde waarde van een NVM-verkoopmakelaar.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Verkoopmakelaar 3 maanden op proef

Door de grote vraag naar koopwoningen heeft een verkoopmakelaar vooral toegevoegde waarde op het gebied van commerciële, technische en juridische kennis. Om je dit te laten ervaren kun je gebruik maken van onze vrijblijvende proefperiode van 3 maanden. Is je huis na 3 maanden nog niet verkocht? Dan ben je vrij om de opdracht kosteloos te beëindigen of om op no-cure-no-pay basis verder te gaan.

  • Vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
  • Na proefperiode kosteloos beëindigen of verder gaan op no-cure-no-pay basis
  • Gemiddeld de snelste woningverkoper van Almere
  • Geen opstartkosten of maandelijkse bijdragen

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. Een afspraak op zaterdag of in de avonduren behoort ook tot de mogelijkheden.

Afspraak maken 036 533 00 77

Onze makelaars en medewerkers

Het team van Makelaardij Van der Linden Almere bestaat uit ervaren NVM-makelaars die gespecialiseerd zijn in de particuliere en bedrijfsvastgoedmarkt. Sinds 1984 zijn we al gevestigd in Almere, daardoor zijn we zeer ervaren en altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze stad. We realiseren gemiddeld de snelste verkooptermijn in Almere en dat waarderen onze opdrachtgevers. Maak kennis met ons team en lees de verhalen.

Tarieven op maat

Elke opdracht is volledig maatwerk, daarom werken we niet met vaste prijzen. Door de huidige woningmarkt zit een woningverkoper niet altijd te wachten op een compleet pakket. Op basis van een adviesgesprek stellen we een persoonlijk verkoopplan op, waarin alle diensten volledig op je wensen zijn afgestemd. Zo betaal je enkel voor de diensten die je ook daadwerkelijk nodig hebt.

Vrijblijvende proefperiode

Om je geheel vrijblijvend kennis te laten maken met onze unieke kennis en ervaring, bieden we een vrijblijvende proefperiode van 3 maanden aan. Tijdens deze periode ervaar je de dienstverlening van onze verkoopmakelaar en evalueer je rustig of die aan je wensen voldoet. Na drie maanden beslis je dan om de opdracht kosteloos te beëindigen of om op no-cure-no-pay basis verder te gaan.

Verkoopwaarde van je huis berekenen

Gebruik onze gratis tool om direct online de geschatte verkoopwaarde van je huis te berekenen. Binnen enkele stappen heb je inzage in de verwachte verkoopprijs, waarna je heel eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek met onze makelaar aanvraagt.

Huren in Almere Poort

Door de huidige woningmarkt is de gemiddelde kooprijs van woningen sterk toegenomen. Voor een grote groep huizenzoekers is het daardoor niet direct mogelijk om te kopen. Als een huis kopen voor jou niet tot de mogelijkheden behoort, of niet in jouw situatie past, bekijk dan ons aanbod met huurwoningen in Almere. Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je meer informatie over huren. Schrijf jezelf direct in om op de hoogte te blijven van het nieuwste huuraanbod.  

Actueel woningaanbod Almere

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Hoe helpen we je met het verkopen van je huis?

Sneller kopen met onze aankoopmakelaar

De deskundige aankoopmakelaars van Van der Linden nemen het gehele verkoopproces uit handen: we houden je op de hoogte van nieuwe koopwoningen, gaan mee naar bezichtigingen, zorgen voor een objectieve evaluatie van alle bezichtigde woningen, nemen alle technische en juridische zaken uit handen en voeren de prijsonderhandelingen. Zo koop je altijd tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs.

Snel bezichtigen

Dankzij ons uitgebreide netwerk en de nauwe samenwerking met onze kantoren in Amsterdam, Haarlem en Lelystad, zijn we vaak als eerst op de hoogte van koopwoningen die beschikbaar komen. Daardoor heb je de mogelijkheid om snel een bezichtiging in te plannen. We bezichtigen samen met jou en niet alleen op werkdagen, maar ook op zaterdag en in de avond.

NVM-erkende makelaars

Alle makelaars van ons team zijn gekwalificeerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarnaast werken we volgens de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Dat geeft je de garantie dat je geholpen wordt door een integere kwaliteitsmakelaar.

Nieuwbouwprojecten in Almere

De gemeente Almere blijft investeren in nieuwbouwprojecten om in de stad ruimte te bieden aan de groeiende bevolking, zowel voor mensen uit de Randstad als Almere zelf. Momenteel hebben we nieuwbouwwoningen in de verkoop van verschillende projecten in Almere, waaronder De Vonderij in Almere Poort.

Bedrijfsvastgoed

Met uitvalsweg A6 binnen handbereik is Almere Poort ook een aantrekkelijk vestigingslocatie voor bedrijven. Vanuit hier zijn onder meer Amsterdam, Het Gooi en Utrecht snel te bereiken. Bekijk het commercieel vastgoed dat in Almere Poort beschikbaar is voor aankoop of huur of lees meer over onze dienstverlening.

Wonen in Almere Poort

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wonen in Almere Poort? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036 – 533 0077 of via e-mailadres info.almere@vanderlinden.nl. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen je ook alles vertellen over het woningaanbod in andere stadsdelen, zoals Almere Stad en Almere Buiten.

Ontmoet onze medewerkers

Niels Orij, vestigingsmanager en beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

‘Vanaf voorjaar 2006 ben ik werkzaam bij Van der Linden. Eerst in Dronten,  Lelystad en nu al weer meer dan 7 jaar in Almere. Almere is een te zeer diverse stad waar ontzettend veel gebeurt en geen dag hetzelfde is! En dat is direct het mooie van mijn werk. Een vak waarin het topsport is om uw woning zo goed mogelijk in de verkoop te zetten en te verkopen. Dit doe ik niét alleen maar samen met ú en ons team!’

Jessica van der Meulen, Register-Makelaar

‘Het begeleiden van opdrachtgevers in het hele verkoop- en koopproces vind ik het mooiste aan mijn vak. Het zijn helaas lang niet altijd positieve aanleidingen waarom mensen verhuizen. Dat je ze kunt begeleiden in dat proces en in veel gevallen zelfs een persoonlijke band opbouwt, maakt het voor mij dankbaar werk dat me veel voldoening geeft. Zelf vind ik het leuk om in Almere te wonen: veel natuur, en steeds meer uitgaansmogelijkheden. Een stad die volop in ontwikkeling is en een gemeente die veel investeert in het werven van leuke grote evenementen om Almere steeds meer en positiever op de kaart te zetten.’

Wendy Baar, kandidaat register makelaar/taxateur

'Ik werk nu al een aantal jaar bij Van der Linden. Al mijn vooroordelen over grotere organisaties ben ik nu kwijt. Persoonlijkheid en betrokkenheid komt niet alleen vanuit de organisatie, maar dat draag je vooral als medewerkers uit.'

Daniëlle Smink, register makelaar/taxateur

In Amsterdam heb ik een aantal jaar makelaarservaring opgedaan, recent ben ik verhuisd naar Almere Poort. Almere heeft veel moois te bieden en Amsterdam blijft ?om de hoek?. Ik krijg er veel energie van om mensen te adviseren en ze zorgeloos de overstap naar een nieuwe woning te kunnen laten maken. Een compliment, een mooie review of gewoon een blije glimlach: de waardering die je na een succesvol afgesloten verkoop- of aankooptraject krijgt, is waar ik het voor doe!

Frank Rohlof, assistent register makelaar/taxateur

"Passie voor mensen" is mijn slogan. Ik ben ervan overtuigd dat daar mijn onderscheidende factor in zit. Na ruim 16 jaar makelaarservaring blijft het het mooiste vak van de wereld. Als geboren en getogen Flevolander, woon ik zelf ook in Almere en weet ik mensen met passie te enthousiasmeren voor onze stad. Een heerlijke stad om te wonen, werken, je kinderen op te laten groeien en jouw eigen unieke levensstijl te kunnen uiten. Mensen omschrijven me als energiek, enthousiast en gedreven en dat zie ik ook als belangrijke voorwaarden om me succesvol in te zetten voor jou als mijn opdrachtgever.

Martijn Bok, kandidaat register makelaar/taxateur

'Achter elke verkoop zit een ander verhaal. Vaak positieve verhalen over mensen die groter willen wonen omdat ze gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen. Helaas ook met enige regelmaat mensen die liever niet hun vertrouwde woonomgeving willen verlaten maar die wel moeten om financiële redenen of relatiebreuk. In alle gevallen zie ik het als een uitdaging om er in alle emotie van de verkoper zakelijk in te staan en de verkoop tot een succesvol einde te brengen.'

Chantal Jacobs, commerciële binnendienst

'Me in de klant verplaatsen vind ik elke dag weer het leukst om te doen. Samen zoeken naar de beste oplossingen per situatie. De veelzijdigheid van het werk en de persoonlijke contacten vind ik het leukst.'

Ingrid Wilhelmus, commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst is elke dag weer anders. Nieuwe klanten, nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen redelijk snel, maar uiteraard zijn er ook klanten waarmee je een wat langere termijn band opbouwt. Ik vind het prettig om ze goed en snel te kunnen helpen. Alhoewel ik werkzaamheden doe voor de complete binnendienst, ligt mijn specialiteit op nieuwbouw.'

Esther Reijnders, commerciële binnendienst

'Jonge stellen, echtparen met opgroeiende kinderen, alleenstaanden, senioren die kleiner willen wonen, ik krijg ze allemaal bij mij aan de balie of aan de telefoon. Omdat ik ze het hele palet van kopen en huren kan aanbieden kan ik ze heel vaak helpen. Denk dat ik daarom nog steeds zo veel plezier in mijn werk heb.'

Grea Perera, commerciële binnendienst

'Achter elke koper en verkoper zit een verhaal. Dat vind ik het mooie aan mijn functie. Zeker in de hele opstart van het verkooptraject heb ik intensief contact met de verkopers om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Dat gaat verder dan administratief en technisch, het heeft ook vooral een sociaal aspect. Mooie complimenten die ik van klanten krijg zijn mijn enthousiasme en de manier waarop ik ze te woord sta en ze help bij hun vragen. En ja, die waardering maakt het werken extra leuk.'

Sabrina Steur

'Heel afwisselend en uitdagend om te werken in de commerciële binnendienst. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. Met name de verhalen achter elke verkoper en de leuke contacten die ik in een meestal relatief korte tijd opbouw, maken het prettig werken. Dat het team relatief jong is, geeft mij en ons elke dag ook weer nieuwe inspiratie om mee aan de slag te gaan'

Stefanie Verheul, commerciële binnendienst

'Heel afwisselend en uitdagend om te werken in de commerciële binnendienst. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. Met name de verhalen achter elke verkoper en de leuke contacten die ik in een meestal relatief korte tijd opbouw, maken het prettig werken. Dat het team relatief jong is, geeft mij en ons elke dag ook weer nieuwe inspiratie om mee aan de slag te gaan'

Woning kopen of verkopen in Almere?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 036 533 00 77

 

Contactgegevens


Van der Linden Almere

Randstad 23-01, 1314 BN Almere 
Postbus 10172, 1301 AD Almere
036 533 00 77
info.almere@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer vanaf station Almere Centrum:

Het is af te raden om vanaf Almere Centrum nog met het openbaar vervoer naar ons makelaarskantoor te reizen: ons kantoor bevindt zich namelijk op enkele minuten lopen vanaf station Almere Centrum. Let op: hoewel 9292OV je adviseert om via onder andere Stadsbus 5 en 7 ons kantoor te bereiken, maakt dit uw reis naar ons makelaarskantoor alleen maar langer en duurder. 

Loop vanaf Almere Centrum in oostelijke richting en volg het Spoorbaanpad. Steek via het bruggetje het water (de Stadswetering) over en blijf rechtdoor wandelen over dit pad, tot de tweede mogelijkheid om onder het spoor door te lopen. Hier ga je onder het spoor door en kom je direct uit bij Randstad 23. Aan je rechterhand vind je ons kantoor.

Auto of fiets:

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons kantoor in Almere.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Almere

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Almere die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Almere.