menu
Home » Woning kopen » Klaverweide 0ong - Lelystad

Klaverweide 0ong - Lelystad

Ongekende privacy, ruime kavels, wonen in een parkachtige setting en brede architectonische mogelijkheden zijn slechts enkele redenen om voor een bouwkavel in het plan Buitenhof te kiezen. Een bouwkavel Lees meer

VERKOCHT

  • Bouwvorm

    Niet van toepassing
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Ongekende privacy, ruime kavels, wonen in een parkachtige setting en brede architectonische mogelijkheden zijn slechts enkele redenen om voor een bouwkavel in het plan Buitenhof te kiezen. Een bouwkavel in Buitenhof is precies wat je zoekt als je op deze geweldige locatie wilt wonen, maar toch een eigen woning wilt laten ontwerpen.

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2 Lelystad) om je uitgebreid te laten informeren over alle mogelijkheden. Voor een individueel gesprek op doordeweekse dagen, ook in de avonduren, kun je een afspraak maken met de projectmakelaars of met de parkmanager Marc Luza via 0320-260004.

Met kavelbreedtes van 14 tot 20 meter en kaveldieptes van 40 tot ruim 50 meter heb je op een bouwkavel voldoende mogelijkheden om een droomwoning te realiseren en te genieten van de ruimte, vrijheid en privacy die je altijd al gewenst hebt.
Kavels vanaf € 208.000 (681 m2) - € 236.000 (703 m2)

Op Buitenhof kun je kiezen voor twee typen kavels:
1. Kavels grenzend aan het openbare park.
Hier heb je een fabuleus uitzicht over het openbare groen binnen het park. Door de natuurlijke overgang tussen kavel en park wordt het park een verlengde van de tuin.
2. Kavels grenzend aan de waterpartij.
Hierbij heb je een geweldig uitzicht over het openbare groen binnen het park en woon je tevens aan het water dat gedeeltelijk jouw eigendom is. Kopers van kavels die grenzen aan deze waterpartij hebben tevens de mogelijkheid om een houten steiger of terras over het water aan te leggen.

De kavels zijn gesitueerd langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven Buitenhof een parkachtige en ruim opgezette uitstraling.

De groene haag aan de voorzijde van de kavels, welke reeds door de ontwikkelaar wordt geplant, zorgt voor een natuurlijke overgang tussen de groene openbare ruimte en de kavels. Om de groene overgang tussen de lanen en de kavels te waarborgen, mag in een zone van minimaal 7 meter vanaf de voorzijde van de kavel geen bouwwerk worden gebouwd. Het bebouwingsvlak waarop de woning gebouwd mag worden, is minimaal 21 meter diep. De architectuur van de woningen in het gehele plan heeft een landelijk karakter dat aansluit op de parkachtige omgeving.

Om dit landelijke karakter te waarborgen, zijn er binnen het Beeldkwaliteitsplan richtlijnen opgegeven voor de openbare ruimte, de kavelinrichting, de architectonische uitstraling en verdere voorschriften van de woningen. Door de woningen aan het Beeldkwaliteitsplan en Bestemmingsplan te toetsen, blijft de kwaliteit van het plan gewaarborgd. Voor verdere aanvullende informatie betreffende de bouwvoorschriften en de architectuur kan bij de betreffende makelaars het Bestemmingsplan en het Beeldkwaliteitsplan worden opgevraagd.

Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.
Vragen? Francien Pardijs helpt je graag!

Ja, ik wil Klaverweide bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten