menu
Home » Woning huren » Zeezicht (72)

Zeezicht (72) - Huizen

Zoekt u een woning in Huizen met zorg? Wellicht is een appartement in Havenzicht iets voor u. Via Amaris regelt u hulp en zorg thuis. De seniorenwoningen van Havenzicht liggen aan de zuidkant van Huizen. Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    72
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zoekt u een woning in Huizen met zorg? Wellicht is een appartement in Havenzicht iets voor u. Via Amaris regelt u hulp en zorg thuis.

De seniorenwoningen van Havenzicht liggen aan de zuidkant van Huizen. Via een overdekte galerij komt u in de zorglocatie Amaris Voor Anker uit.

Er zijn 72 woningen in Havenzicht, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin. De woningen op de eerste en tweede etage hebben een balkon. Er zijn twee-, drie- en vierkamerwoningen. Elk appartement heeft zijn eigen ingang.

Als de woningen in de verhuur komen, kunt u dit vinden op Woningnet. Om te kunnen reageren op een advertentie, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet. U kunt zich via de website (https://www.woningnet.nl/) aanmelden.

Woningtypes

0 beschikbaar
AppartementenNiet beschikbaar

Ja, ik heb interesse in Zeezicht (72)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten