menu
Home » Woning huren » Voorste Wei (Weideheem)

Voorste Wei (Weideheem) - Harderwijk

Scheiden van wonen en zorg? Niet als u huurt aan de Voorste Wei bij het verzorgingshuis Weideheem. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct Lees meer
TE HUUR

€ 552 - € 586

  • Aantal huurwoningen
    28
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Scheiden van wonen en zorg? Niet als u huurt aan de Voorste Wei bij het verzorgingshuis Weideheem. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik.

Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten welke Stichting Zorgroep Noordwest-Veluwe u biedt. Deze faciliteiten zijn onder andere het gezellige Grandcafé Weideheem, de bibliotheek, de kapsalon, de pedicure en de winkel.

De appartementen aan de Voorste Wei zijn gelegen in twee aparte torens met diverse verdiepingen. De 28 3-kamer appartementen gelegen aan Voorste Wei 1-55 hebben een grootte van ongeveer tussen de 66 m2 en 71 m2.

Indeling: De ruime hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers (13 m2 en 5.5m2), de badkamer (5.7 m2) de ruimte keuken + eethoek (18 m2) en zithoek (17 m2). Vanuit de woonkamer is het balkon (6 m2) te bereiken.

Aan de Drift en de Voorste Wei kunt u wonen en zorg optimaal combineren.

De aanmeldingen voor de woningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Eventuele zorgindicaties hebben voorrang.
De appartementen zijn gelegen in Harderwijk, in het zuidelijke gedeelte, nabij de A28.

Met de bus en auto bent u binnen enkele minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartememten gelegen, aan de Voorste Wei.

Heeft u interesse? Wij horen u graag!

Woningtypes

0 beschikbaar
AppartementenNiet beschikbaar
0 beschikbaar
Weideheem 3-kamer appartementNiet beschikbaar

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Voorste Wei (Weideheem)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten