menu
Home » Woning huren » Liv Inn Hilversum

Liv Inn Hilversum - Hilversum

*** Aanmelden voor een woning? Schrijf je nu in via www.woningnetgooienvechtstreek.nl *** Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen. Wil jij gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe Lees meer
TE HUUR

€ 564 - € 808

  • Aantal huurwoningen
    88
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Het is fijn wonen in Livinn, bekijk de video over Livinn.

Over het project

*** Aanmelden voor een woning? Schrijf je nu in via www.woningnetgooienvechtstreek.nl ***

Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen.

Wil jij gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die naar elkaar omkijkt. Waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is én aan het roer staat. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar jij je tijd kunt doorbrengen. Denk bij deze ruimtes aan een riante leefkeuken, een gezellige familiekamer, het artistieke huistheater, een werkplaats en een binnentuin. Daarnaast is er een kapper aanwezig. Allemaal onder één dak.

- locatie -
Liv inn Hilversum is centraal gelegen aan de Vaartweg en de Vondellaan. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn er diverse supermarkten en op nog geen 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum. Het Corversbos bevindt zich op loopafstand. Direct vòòr het appartementencomplex bevindt zich een bushalte.

- de woningen -
Alle appartementen zijn geheel gerenoveerd in 2021 en hebben een nieuwe keuken en badkamer. De appartementen op de begane grond hebben tevens een eigen buitenruimte.

- huurprijzen -
U betaalt elke maand naast de huur een bedrag aan servicekosten en een voorschot voor de nutsvoorzieningen.
Huurprijzen*: vanaf € 564,45 per maand.

Eenmaal per jaar verrekenen wij uw daadwerkelijke verbruik met het door u betaalde voorschotbedrag. Zijn de jaarlijkse kosten hoger dan het voorschotbedrag? Dan moet u bijbetalen. Zijn deze lager, dan ontvangt u deze kosten (deels) terug.

- 24-uurs zorg en/of zorgindicatie -
Op zoek naar een zelfstandige woonruimte waar u – wanneer nodig – alle nodige zorg aan huis krijgt? Of heeft u een directe zorgbehoefte? Welkom in Liv inn! Een warm thuis met goede zorg, praktische hulp en een actieve gemeenschap met sociale activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Alle zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik wanneer u dat wenst.

Heeft u een indicatie wijkverpleging, of een CIZ besluit met een VPT of MPT? Ook dan kunt u wonen in Liv-inn Hilversum. Bij Liv-inn Hilversum werken wij samen met Zorggroep Amaris, een sterke coöperatie van bevlogen medewerkers die een unieke visie delen op de thuiszorg.

Daarnaast beschikt Liv inn over een fysiotherapeut en een kapper. De appartementen en bijhorende gebouwen zijn zo ingericht dat u er, ook wanneer u minder mobiel wordt, zonder problemen met veel plezier kunt blijven wonen. Klaar om nu te genieten en goed voorbereid op de toekomst!

- heeft u belangstelling? -
Het inschrijven en aanmelden voor een woning verloopt via woningnet (www.woningnetgooienvechtstreek.nl). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl. U kunt ook een kijkje nemen op de website: www.liv-inn.nl

- toewijzen -
Voor deze sociale huurwoningen gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen.

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

- Alle informatie met betrekking tot Liv inn is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Woningtypes

0 beschikbaar
2-kamer appartementNiet beschikbaar
0 beschikbaar
3-kamer appartementNiet beschikbaar
0 beschikbaar
1-kamer appartementNiet beschikbaar

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Liv Inn Hilversum

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten