menu
Home » Woning huren » Eperweg

Eperweg - 't Harde

Aan de rand de van de Veluwe ligt Mariposa in ’t Harde. Het complex is centraal gelegen met alledaagse voorzieningen in de nabijheid. Mariposa bestaat uit zowel sociale en vrije sector huurappartementen Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    18
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Aan de rand de van de Veluwe ligt Mariposa in ’t Harde. Het complex is centraal gelegen met alledaagse voorzieningen in de nabijheid. Mariposa bestaat uit zowel sociale en vrije sector huurappartementen verdeeld over twee en drie verdiepingen. Het complex heeft een gezamenlijke overdekte fietsenberging. Door de brede doorgangen en liften is het complex rolstoel toegankelijk.

Interesse?
Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

Mariposa in het kort:
• wonen in een groene omgeving
• voorzien van balkon of buitenruimte
• centrum op loopafstand
• gemeenschappelijke fietsenberging + oplaadplek (elektrische fiets)
• gratis parkeren
• woning standaard voorzien van zonwering

Passend toewijzen bij sociale huurwoningen
Voor de sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.725 en de € 40.024 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.075 en de € 40.024 te zijn.

Woningtypes

0 beschikbaar
AppartementenNiet beschikbaar

Ja, ik heb interesse in Eperweg

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten