menu
Home » Woning huren » De Vree 2-21

De Vree 2-21 - Wapenveld

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit uw woning zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    20
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit uw woning zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld is op loopafstand met alle noodzakelijke voorzieningen en het openbaar vervoer binnen handbereik.

De appartementen zijn gelegen in appartementencomplex Huize Rehoboth II welke direct verbonden zijn met het woonzorgcentrum Rehoboth. De meeste appartementen komen uit op een overdekt binnenplein die via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum. Ze beschikken allemaal over een woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon of terras kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Wapenveld. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren. Zelfstandig wonen op een mooie plek. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

De Vree in het kort:
• Rustig wonen aan de rand van het centrum van Wapenveld
• Alle voorzieningen op loopafstand
• voorzien van balkon of buitenruimte
• gemeenschappelijke fietsenberging + oplaadplek (elektrische fiets)
• gemeenschappelijke kinderboerderij, tuin en vijver
• gratis parkeren
• woning standaard voorzien van zonwering
• wonen in groene omgeving (Wapenvelder Zand)

Woningtypes

0 beschikbaar
AppartementenNiet beschikbaar

Ja, ik heb interesse in De Vree 2-21

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten