menu
Home » Woning huren » Buiten de Veste

Buiten de Veste - Elburg

Wonen in Elburg rondom Het Nieuwe Feithenhof, in Buiten de Veste! De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    42
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wonen in Elburg rondom Het Nieuwe Feithenhof, in Buiten de Veste!

De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd met oog voor comfort en veiligheid. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat en aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals bijvoorbeeld de sloten, brandmeldinstallatie en de noodoproepinstallatie.

Buiten de Veste is een relatief nieuw gebouw en voorzien van alle luxe en comfort. De doorgangen zijn extra breed, keukens en sanitair modern ingericht en levensloopbestendig uitgevoerd.

Buiten de Veste aan de Nunspeterweg bestaat in totaal uit 42 woningen. Naast een woonkamer en eigen keuken, vindt u in de appartementen een slaap- en badkamer. Op het balkon is het op zomerse dagen heerlijk genieten van de zon en de parkachtig aangelegde omgeving.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van alle luxe en comfort van een modern appartement. Zelfstandig wonen in een veilige woonomgeving. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn.

Buiten de Veste in het kort:
• In totaal drie verschillende type woningen
• Mogelijkheid tot extra zorg
• In de omgeving een tennisbaan
• 5 minuten fietsen naar het centrum
• Gratis parkeren voor bewoners en bezoekers
• Gemeenschappelijke fietsenberging + oplaadplek (elektrische fiets)

Woningtypes

0 beschikbaar
AppartementenNiet beschikbaar
0 beschikbaar
Buiten de Veste appartementenNiet beschikbaar

Ja, ik heb interesse in Buiten de Veste

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten