menu
Home » Woning huren » Blok D 3-kamer appartement

Blok D 3-kamer appartement - Olympiade Amstelveen - Amstelveen

** Let op: inschrijven gaat alleen via olympiadeamstelveen.nl ** Direct tegenover de sportvelden van Amstelveen, aan de Startbaan, ligt de nieuwe, groene woonwijk Olympiade. Olympiade bestaat uit 7 duurzame, Lees meer
TE HUUR

€ 1059 - € 1295

  • Aantal huurwoningen
    358
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over dit woningtype

** Let op: inschrijven gaat alleen via olympiadeamstelveen.nl **

Direct tegenover de sportvelden van Amstelveen, aan de Startbaan, ligt de nieuwe, groene woonwijk Olympiade. Olympiade bestaat uit 7 duurzame, hoogwaardige appartementencomplexen. Alle gebouwen dragen de naam van een unieke stad waar de Olympische Spelen hebben plaatsgevonden.

HUURAPPARTEMENTEN
In Olympiade kun je huren in gebouw Barcelona. Barcelona bestaat uit 9 woonlagen en biedt 110 2-, 3- en 4-kamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 46 tot 89 m2. Alle huurappartementen zijn luxe en compleet afgewerkt met een keuken van Bruynzeel, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming en vloerkoeling. De wanden zijn voorzien van een filmlaag. Na het aanbrengen van een primer en het wegwerken van eventuele oneffenheden kun je de wanden sausen. Behang kun je direct aanbrengen.

De appartementen op de begane grond hebben een balkon of privétuin die grenst aan het collectieve park en de appartementen op de verdiepingen hebben een uitkragend balkon of dakterras.

LIGGING IN HET GROEN
De appartementencomplexen in Olympiade liggen in een semi-openbaar park ter grootte van meer dan twee voetbalvelden. Hier is alle ruimte om te sporten, te spelen, te wandelen of rustig een boek te lezen. De prachtige entrees van de gebouwen liggen ideaal, aan de groene binnentuin. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl dus koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

LOCATIE
Olympiade is gelegen aan de Startbaan, naast de weidse sportvelden van Amstelveen. Op loopafstand vind je een grote verzameling aan sportscholen en sportverenigingen, zoals tennis, voetbal, hockey en rugby. Op 3 minuten fietsen vind je de Albert Heijn. Iets verder ligt de PLUS, Ekoplaza en Coop. Wel zo gemakkelijk!

PARKEREN
In Olympiade kun je op twee manieren parkeren: binnen in de parkeergarage of buiten op het parkeerterrein. Per huurappartement is er parkeergelegenheid voor maximaal 1 auto. Ook is er mogelijkheid voor bezoekers om te parkeren. En in de garage is er volop ruimte om je fiets of scooter te stallen.

PLANNING
Olympiade is in aanbouw. Naar verwachting worden alle huurappartementen (Athene, Barcelona en Londen) voor de zomer van 2024 opgeleverd. Het gebouw Barcelona zal in de tweede helft van mei klaar zijn. De huurappartementen zullen gefaseerd, per gebouw, in verhuur worden gebracht.

Interesse in Blok D 3-kamer appartement?

Klik hierboven op een woning om direct op een woning te reageren of schrijf je in als woningzoeker middels onderstaande knop.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten