menu
  • »
  • De WOONmarkt op woensdag 22 februari Amsterdam

De WOONmarkt op woensdag 22 februari Amsterdam

In de media wordt er volop over gesproken; de veranderende woningmarkt! Wat is verstandig? Nu kopen, nu verkopen, verbouwen of juist nog even wachten?

Van der Linden makelaardij organiseert een groots evenement. Wij hebben alles in huis! Kom woensdag 22 februari tussen 17:00 en 20:00 uur naar de WOONmarkt aan het Bos en Lommerplein 309. Kijk samen met onze specialisten wat voor ú in deze veranderende markt de MOGELIJKHEDEN zijn. Die zijn er namelijk volop!

Bent u benieuwd naar ons aanbod van beschikbare woningen & appartementen? Een gratis financiële quick-scan? Wat er juridisch geregeld zou moeten worden? Wat er qua verduurzaming van uw huis mogelijk is? Makelaardij Van der Linden, De Hypotheker Amsterdam Bos en Lommerplein, Notariskantoor Hartman LMH en experts van EN Vastgoed vision beantwoorden op de WOONmarkt al uw vragen!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, maar wilt u wel graag informatie, bel dan 020 - 5 712 712. Wij staan u graag te woord en komen geheel vrijblijvend bij u thuis.