menu

Betrokken en bereikbare makelaars

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

We werken met een enthousiast team van verkoopmakelaars: Johan Mulder en Marc Bosboom ondersteund door een gedreven commerciële binnendienst. We werken niet alleen in Lelystad, we wonen er ook. We merken dat de passie die we hebben voor Lelystad en het makelaarsvak ook uitstraalt op onze opdrachtgevers. Dat durven we wel te zeggen met een gemiddelde beoordeling van een 8,6 die huizenverkopers ons op Funda geven. Ontmoet onze medewerkers.

Onze opdrachtgevers kunnen hun eigen verkoopmakelaar in Lelystad als aanspreekpunt benaderen, maar kunnen met al hun vragen ook terecht bij de andere collega’s binnen het team. Persoonlijke betrokkenheid vinden we belangrijk, maar dat mag nooit ten koste gaan van bereikbaarheid.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .