menu

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Als pionier in Lelystad kennen we de Lelystadse huizenmarkt als geen ander. Wij zorgen voor een perfecte presentatie van je huis op Funda, omdat jij trots bent op je woning en je woning ook voor ons een visitekaartje is. Als je het onderste uit de kan wilt halen en jouw huis tegen de beste prijs en voorwaarden wilt verkopen, dan doe je er goed aan om een ervaren makelaarskantoor in te schakelen. Als huizenverkoper in Lelystad kan je op dit moment profiteren van de krapte op de huizenmarkt in Amsterdam. Door de nauwe samenwerking met onze kantoren in Amsterdam en Almere, weet je zeker dat we ook alles uit die doelgroep halen. 

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .