menu

Onze verkoopmakelaars 3 maanden gratis op proef

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Vind je het lastig om een goede keuze te maken voor een makelaar die goed bij je past? Lees dan wat andere huizenverkopers van ons vinden op Funda. Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit, mag je ons 3 maanden gratis uitproberen om te kijken of we ook jouw huis zo succesvol kunnen verkopen.Dit concept is uniek op de Lelystadse huizenmarkt. Je kunt onze makelaars drie maanden gratis op proef nemen. In die drie maanden zetten wij alles op alles om jouw huis tegen de beste voorwaarden te verkopen. Lukt het ons niet om je huis te verkopen binnen drie maanden? Dan kun je met ons verder op basis van no-cure-no-pay. Na de proefmaanden kun je de samenwerking altijd kosteloos en vrijblijvend ontbinden. Je zit dus nergens aan vast.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .