menu

Vacature: Vestigingsmanager (K)RMT Lelystad

Met de roots van een echt familiebedrijf zijn we er altijd voor onze klanten. Het is iets dat we in ons DNA dragen. Een 9-tot-5-mentaliteit werkt niet in deze branche. We zorgen dat we zo ruim mogelijk bereikbaar zijn. Niet alleen voor onze particuliere huizenverkopers, -kopers en huurders maar ook voor onze zakelijke klanten in commercieel vastgoed en vastgoedmanagement. Onze visie is dan ook: "Van der Linden wil een betrokken en ambitieuze vastgoedspeler zijn, die in alles wat ze doet kwaliteit levert en de verwachtingen van de klant overtreft"

Binnen Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team in Lelystad  versterken?

Wat ga je doen
Als vestigingsmanager houd jij je bezig met het onderhouden en uitbouwen van de woningportefeuille in Lelystad en het bemiddelen bij de aan- en verkoop van koopwoningen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren, enthousiasmeren en het begeleiden van het team in Lelystad. Momenteel bestaat het team uit twee commercieel medewerkers binnendienst en twee collega makelaars. 

Wat vinden wij belangrijk?

Wat bieden wij?

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatiebrief inclusief cv naar Femke Koster, f.koster@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 036-5330077.