menu

Vacature: Woningmakelaar Amsterdam KRMT

Met de roots van een echt familiebedrijf zijn we er altijd voor onze klanten. Het is iets dat we in ons DNA dragen. Een 9-tot-5-mentaliteit werkt niet in deze branche. We zorgen dat we zo ruim mogelijk bereikbaar zijn. Niet alleen voor onze particuliere huizenverkopers, -kopers en huurders maar ook voor onze zakelijke klanten in commercieel vastgoed en vastgoedmanagement. Onze visie is dan ook: "Van der Linden wil een betrokken en ambitieuze vastgoedspeler zijn, die in alles wat ze doet kwaliteit levert en de verwachtingen van de klant overtreft"

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team in Amsterdam  versterken?

Wat ga je doen
Als woningmakelaar ben je de adviseur van onze relaties. Je bent in staat hun vertrouwen te winnen en ze bij te staan in het aan- en/of verkoopproces van hun woning. In een middelgroot team laat je geen commerciële kans onbenut. Collegialiteit staat voorop en waar de kansen zich voordoen vragen wij jou deze op te pakken en er iets moois van te maken.

Wat vinden wij belangrijk?

Je werkt zelfstandig als makelaar bij de aan- en verkoop van woningen en verricht daarnaast ondersteunende werkzaamheden bij taxaties. Verricht waardebepalingen, begeleid bezichtigingen, voert onderhandelingen en verzorgt de afhandeling hiervan. Kortom, een prachtige en veelzijdige functie

Wat bieden wij?

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatiebrief inclusief cv naar Louise Zuurmond, l.zuurmond@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 036-5330077.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.