menu

Vacature: werkstudent makelaardij voor onze vestiging in Lelystad

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland en nummer 1 in Flevoland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Professionaliteit en een fijne werksfeer vinden we in onze organisatie belangrijk, net als persoonlijke ontwikkeling.

Op dit moment hebben we op onze vestiging in Lelystad ruimte om een enthousiaste en gedreven duizendpoot een ontwikkeltraject aan te bieden. Als werkstudent krijg je dan de kans om naast een meewerktraject je verder persoonlijk te ontwikkelen.

Wil jij deel uitmaken van een hecht team en ben je bereid je mouwen op te stropen?  Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Dit is een typische startersfunctie, met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de makelaardij. Je maakt kennis met de verschillende facetten van de makelaardij. De eerste focus ligt op de ondersteuning van de binnendienst makelaardij met daarna de uitbreiding voor de ondersteuning van de makelaars.  Afhankelijk van je capaciteiten heb je de mogelijkheid om verder te groeien richting een makelaarsfunctie of naar een ander specialisme binnen onze groep.

Wat vinden wij belangrijk:

Wat bieden wij:

Ben jij de sprankelende persoonlijkheid met gevoel voor humor die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl