menu

Vacature: startersfunctie makelaardij Lelystad

Heb jij onlangs je hbo-opleiding afgerond of rond je deze binnenkort af en ben je op zoek naar de eerste stap in een carrière binnen de makelaardij? én wil jij deel uitmaken van een hecht team?  Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving

In deze typische startersfunctie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de makelaardij. Je maakt kennis met de verschillende facetten van de makelaardij. De eerste focus ligt op de ondersteuning van de binnendienst makelaardij met daarna de uitbreiding voor de ondersteuning van de makelaars.  Afhankelijk van je capaciteiten heb je de mogelijkheid om verder te groeien richting een makelaarsfunctie of naar een ander specialisme binnen onze groep.

Wat vinden wij belangrijk:

Wat bieden wij:

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland en nummer 1 in Flevoland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Professionaliteit en een fijne werksfeer vinden we in onze organisatie belangrijk, net als persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de sprankelende persoonlijkheid met gevoel voor humor die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl