menu

Vacature: nieuwbouwmakelaar Almere

Wonen! Eén van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin jij voor onze klanten het verschil kan maken!

Wij zoeken een enthousiast en energiek persoon met hart voor Almere, die opgeleid wil worden tot nieuwbouwmakelaar. In deze fulltime functie (40 uur per week) zal, na een gedegen inwerkperiode, je hoofdtaak het bemiddelen bij de verkoop van nieuwbouwkoopwoningen zijn.

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team in Almere versterken?

 

Wat worden je werkzaamheden?

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s en ben je betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in Almere.

Naast de gesprekken met (potentiele) kopers, heb je uiteraard ook regelmatig contact met onze professionele opdrachtgevers. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de content op de websites (o.a. Funda.nl), social media, mailings, etc. en het proces van de online marketing campagnes (Facebook, Funda etc.).

Je hebt een rol in het gehele verkoopproces en verzorgt de klantreis van interesse tot en met oplevering van de nieuwbouwwoning.

Kortom: jij bent een belangrijk onderdeel van het makelaarsteam. Je werk speelt zich uiteraard ook buiten de deur af. Je bent betrokken bij start-verkoop-events en gaat op bezoek bij de bouwlocaties. Aan afwisseling geen gebrek!

 

Wij zoeken

Een commercieel onderlegde starter die:

 

Wat bieden wij

Een interne opleiding tot nieuwbouwmakelaar, een uitdagende afwisselende baan in een vakkundig en enthousiast team. Een marktconform salaris,  in overeenstemming met de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden spreken uiteraard voor zich. 

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in onze vacature? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren naar deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Femke Koster (HR Manager) of mailen naar f.koster@vanderlinden.nl