menu

Vacature: meewerkstage HRM

Wonen! Eén van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin wij voor onze klanten het verschil kunnen maken!

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij.

Ben jij op zoek naar een HBO-stage in de richting Human Resources? Wil jij waardevolle werkervaring opdoen op het gebied van HR processen, advisering, projecten en administratie? Dan is dit de stage voor jou!

Als meewerk-stagiair HRM draai je volledig mee in de operatie. Je speelt een belangrijke rol in de Employee Journey van onze medewerkers. Je gaat aan de slag met HR-processen, neemt deel aan projecten en je krijgt ruimte om je stageopdracht uit te voeren. Hierin word je aangemoedigd om je ideeën en initiatieven werkelijkheid te maken. In deze rol werk je nauw samen met onze HR Manager.

Een afwisselend en divers takenpakket


Wat ga je doen?

Assisteren bij dagelijkse HR-gerelateerde administratieve taken.  Dit omvat o.a. het zorgvuldig bijhouden en updaten van medewerkersgegevens in HR-systemen, het verwerken van in- en uitdiensttredingen, en het ondersteunen bij de voorbereiding en ontwikkeling van HR-documenten.

 

Actief meewerken aan (lopende) HR-projecten en initiatieven met mogelijkheden voor het vormen van de stage. Dit kan onder meer het deelnemen aan de implementatie van nieuwe HR-tools of -systemen, of het meewerken aan Onboardingsbeleid omvatten.
 

Actief bijdragen aan het verbeteren en stroomlijnen van HR-processen samen met de HR Manager. Dit kan het identificeren van knelpunten in bestaande processen, het voorstellen van verbeteringen, en het deelnemen aan overleggen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen omvatten.

Effectief communiceren met medewerkers en leidinggevenden over HR-gerelateerde zaken. Dit houdt in het verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen over HR-beleid, procedures en het fungeren als een verbindingspunt tussen de HR-afdeling en andere afdelingen binnen de organisatie.
 

Actief bijdragen aan het schrijven van pakkende vacatureteksten tot het actief benaderen van potentiële kandidaten en het voeren van boeiende selectiegesprekken.

We zoeken echt een topper.

Wat breng je mee?


Wat werken bij Van der Linden extra aantrekkelijk maakt

Wat bieden wij jou?

De vrijheid om te leren en kennis te maken met alle facetten van een afdeling HR. We bieden een stagevergoeding van € 275,-- bruto op basis van 5 werkdagen. Daarnaast kan je rekenen op deskundige begeleiding en wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd. We bieden een fijne werkplek en hebben regelmatig gezellige uitjes en kantoorborrels.

Wil jij deze leerzame uitdaging graag aangaan? Aarzel niet en stuur dan snel je motivatiebrief en cv naar Femke Koster, HR Manager, f.koster@vanderlinden.nl

Wil je eerst meer informatie?  Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 036-5330077.