menu

Vacature: Medewerker Binnendienst Vastgoed

Wat is dat precies? Een super leuke dynamische functie voor 32-40 uur per week!

Ter versterking van een van onze accountteams vastgoedmanagement op onze vestiging in Almere, zijn wij op zoek naar een medewerker binnendienst vastgoed. Ons familiebedrijf Van der Linden bestaat bijna 50 jaar en we zijn inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een leuk team, weet je van aanpakken en heb je een klantgerichte instelling? Lees dan verder en solliciteer op deze vacature.

Een greep uit de taken:

Beschik je over:

Wat bieden wij?

 

Nieuwsgierig geworden en herken jij jezelf in onze vacature? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Louise Zuurmond of mailen naar l.zuurmond@vanderlinden.nl.