menu

Vacature: Manager Vastgoedadministratie – 40 uur

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij en mogen onszelf rekenen tot een gevestigde, toonaangevende vastgoedspeler in de markt.

 

Wie ben jij?

Als Teammanager Vastgoedadministratie ben je vooral bezig met het bouwen aan en onderhouden van een sterk team financiële vastgoedprofessionals. Je maakt onderdeel uit van het MT Vastgoedmanagement en je inspireert en enthousiasmeert de medewerkers van je team om tot nog betere prestaties te komen. Je bent een kei in het adviseren van klanten en je zorgt ook dat iedereen zich op zijn plek voelt. Je zorgt in alle facetten voor een solide en duurzame vastgoedadministratie.

 

Wat ga je doen?

 

Wat vinden wij belangrijk?

 

Wat bieden wij?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in onze vacature? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren naar deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Femke Koster (HR Manager) of mailen naar f.koster@vanderlinden.nl